Työpäällikkö tai työnjohtaja Pirkanmaalle

Etsimme työpäällikköä tai työnjohtajaa Pirkanmaalle Kastelli-talojen rakentamisen pariin.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa tai kokemusta pientalorakentamisen parista. Sinulla on kokemusta työnjohdon tehtävistä tai olet uraasi aloittava rakennusalan ammattilainen.

Työsi vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Aikaisempi kokemus pientalo- ja rivitalorakentamisesta lasketaan eduksi.

Työpäällikön / työnjohtajan tehtäviin kuuluu:

• Vastuu työmaiden valmistumisesta aikataulussa
• Vastuu asennusten toiminnallisesta ja teknisestä laadusta sekä niiden valvonta
• Vastuu työmaiden sujumiseen liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisusta
• Projektien budjettien seuraaminen ja poikkeamiin puuttuminen
• Urakoitsijaresurssin hankinta ja ylläpito
• Asiakaspalvelu rakentamisen aikana

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 1.3.2021 mennessä. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. Lisää tietoa tehtävistä antaa rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, p. 040 166 3310 tai kai.aatsinki@kastelli.fi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi