Kastelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 491 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1200 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN-koteja. EasyIN-koti on Kastellin laadukas yhtiömuotoinen pientalokoti, jossa yhdistyvät asunto-osakeyhtiön huolettomuus sekä pientaloasumisen laadukkuus ja oma rauha.

Haemme Uudellemaalle

Vastaavaa työnjohtajaa ja/tai työnjohtajaa EasyIN -rakentamiseen

Etsimme syksyllä alkaviin kohteisiimme vastaavaa työnjohtajaa ja / tai työnjohtajaa EasyIN -rakentamiseen Uudellemaalle.

Edellytämme hakijalta vastaavan työnjohtajan tehtävään soveltuvaa insinöörin, rakennusmestarin tutkintoa tai vahvaa rakennusalan osaamista. Sinulla on kokemusta työnjohdon tehtävistä. Olet toiminut vastaavana työnjohtajana pääkaupunkiseudun kaupungeissa.

Edellytämme työnjohtajalta kokemusta pientalorakentamisesta. Olet työskennellyt pientalomaailmassa ja tunnet pientalomaailman periaatteet.

Voimme sopia kouluttautumismahdollisuudesta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoon työn ohessa.

Tehtävässä valvot rakentamisen laatua ja vastaat työmaan organisoinnista sekä pääset vaikuttamaan kohteen toteutukseen jo suunnitteluvaiheessa.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu:

  • Urakoitsijaresurssin hankinta ja ylläpito
  • Työvaiheiden aikataulujen ja kustannusten seuranta sekä vastuu myös työmaan kokonaisaikataulussa pysymisestä
  • Laadunvalvonta
  • Yhteistyö eri alihankkijoiden kanssa
  • Mahdollisesti työmaan vastaavan työnjohtajan toimenkuva
  • Osallistuminen tuotannon kehittämiseen

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 10.8.2020 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kun löydämme sopivan tekijän. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava työpäällikkö Kai Aatsinki, p. 040 166 3310 tai kai.aatsinki@kastelli.fi