Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle Easyin-rakentamiseen

Kastelli on Suomen arvostetuin ja myydyin talomerkki. Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 lähtien. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka kokemus ja intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme päivittäin. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia, tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme!

Etsimme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa. Sinulla on kokemusta työnjohdon tehtävistä tai olet uraasi aloittava rakennusalan ammattilainen.


Tuleva tehtäväsi vaatii rakentamisen kokonaisuuksien hallintaa ja jämäkkää työmaan johtamista. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja toimit oma-aloitteisesti. Aikaisempi kokemus pientalo- ja rivitalorakentamisesta lasketaan eduksi.

Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluu

  • Easyin -hankkeiden toteutuksesta huolehtiminen
  • urakoitsijaresurssin hankinta ja ylläpito
  • vastuunotto työmaiden valmistumisesta aikataulussa
  • asennusten toiminnallisesta ja teknisestä laadusta sekä niiden valvonnasta vastaaminen
  • projektien budjettien seuraaminen ja poikkeamiin puuttuminen
  • asiakaspalvelu rakentamisen aikana

Tarjoamme

  • luotettavan ja vastuullisen työnantajan vakaan työsuhteen
  • mielekkään ja monipuolisen työn markkinajohtajan laadukkaiden talojen rakentamisen parissa
  • hyvin johdetut työmaat
  • hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoiset, mukavat työkaverit

Miksi meille:

Meillä kastellilaisilla on pitkä, yli 30 000 rakennetun omakotitalon kokemus alalta ja vakavaraisen perheyrityksen vahva tuki taustallamme. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi. Isossa Kastelli-perheessämme on hyvä yhteishenki ja iloisen tarmokas tekemisen meininki

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 14.12.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi juha.jehkonen@kastelli.fi. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Lisätietoja antaa vastaava työpäällikkö Juha Jehkonen, p. 050-309 4199 juha.jehkonen@kastelli.fi tai rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, p. 040-166 3310 kai.aatsinki@kastelli.fi

Harjavalta -konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi