Kastelli on Suomen arvostetuin ja myydyin talomerkki. Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 lähtien. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka kokemus ja intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme päivittäin. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia, tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme!

Kastellin Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta, pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa, ympäristön vehreyttä ja kaupungin läheisyyttä. 

Haemme VASTAAVAA TYÖPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle.

Vastaava työpäällikkö vastaa alueellaan tapahtuvasta Easyin- rakentamisesta. Hän toimii Easyin-hankkeissa toimivien työnjohtajien esihenkilönä ja vastaa resurssien hankinnasta (asennusurakoitsijat ja työnjohto). Tehtäviin kuuluu myös työmaiden aikatauluista huolehtiminen, laadun ja kustannusten valvonta sekä raportointi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja kokemusta työnjohdon esihenkilötehtävistä.

Tehtävä edellyttää rakentamisen kokonaisuuksien hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkää otetta työmaiden johtamisessa. Toivomme, että omaat laatu- ja kustannustietoisen toimintatavan ja toimit oma-aloitteisesti. Aikaisempi kokemus pientalo- ja rivitalorakentamisesta lasketaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

 • Vakaan työsuhteen luotettavan ja vastuullisen työnantajan palveluksessa.
 • Ison organisaation tuen.
 • Mielekkään ja monipuolisen työn markkinajohtajan laadukkaiden talojen rakentamisen parissa.
 • Hyvin suunnitellut työmaat.
 • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.
 • Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoiset, mukavat työkaverit.
 • Hyvät työterveyspalvelut Terveystalolla.
 • Kastelli-konsernin laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 • Kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun Smartumilta. 
 • Työsuhdepyörän.
 • Mahdollisuuden edulliseen lomailuun Kastellin omassa huvilassa Rukalla. 

Miksi meille:

Meillä kastellilaisilla on pitkä, yli 30 000 rakennetun omakotitalon kokemus alalta ja vakavaraisen perheyrityksen vahva tuki taustallamme. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi. Isossa Kastelli-perheessämme on hyvä yhteishenki ja iloisen tarmokas tekemisen meininki

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian, kastelli.rekrytointi@kastelli.fi.

Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. 

Lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Kai Aatsinki, p. 040 166 3310 tai kai.aatsinki@kastelli.fi 

Harjavalta -konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 692 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Viimeinen hakupäivä: 10.07.2022.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi