Kastellin myytävät kohteet pääkaupunkiseudulla ja Oulussa

Kastelli tekee rakentamisen helpoksi. Haemme puolestasi tontin hyvältä paikalta ja rakennamme sille Kastellin laadukkaan kodin Avaimet käteen -periaatteella. Tontista riippuen rakennamme niin omakotitaloja, erillistaloja, paritaloja kuin rivitaloja. Kastellin jo 25 vuoden mittainen markkinajohtajuus nojautuu luotettavuuteen, laatuun, energiatehokkuuteen ja erinomaisiin tilaratkaisuihin. Kastellin toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 –ympäristöstandardien mukaisesti.

Kaikki kohteemme ovat varusteltu korkeatasoisesti markkinoiden johtavilla kaluste- ja tuotevalinnoilla. Sisustussuunnittelijamme luovat koteihin lämpimän ja ajattoman ilmeen. Päättämällä asuntokaupan nopeasti pääset myös itse vaikuttamaan kotisi sisustukseen.

Tutustu uusiin kohteisiimme ja varaa omasi!

Oulu

As Oy Oulun Lippuvartija, Soittajankangas


Lipunkantajantie 36 A, B, C, D

Huoneistoala 77 m². 3 h, kt/rk, kph/khh, s, ak, var.


Lipunkantajantie 36 E, F, G, H

Huoneistoala 91,5 m². 4 h, k/rk, khh, kph, s, ak, var.


Lue lisää ja tee varaus


Pääkaupunkiseutu


EasyIN - Niitä parempia pientalokoteja.

Kaupungit kasvavat, ihmisten tarpeet ja toiveet asumisen suhteen muuttuvat. EasyIN-koti on Kastellin laadukas yhtiömuotoinen pientalokoti, jossa yhdistyvät asunto-osakeyhtiön huolettomuus sekä pientaloasumisen laadukkuus ja oma rauha.

EasyIN -koti on täysin valmis pyyhekoukkuja ja pihoja myöten. Uudessa asunnossa on mukava asua vailla korjaamisen ja remontoinnin huolia. Eikä huolta muutostakaan, sillä muuttoauto ja riuskat muuttomiehet tarjoamme avuksesi – jopa aivan ilmaiseksi.

Tutustu kohteisiin ja varaa omasi!