Raksasäkki-palvelulla työmaan siivous hoituu helposti

Kastellin uudella Raksasäkki-palvelulla työmaan siivous helpottuu merkittävästi. Sinun tarvitsee vain täyttää säkit ja Kastelli hoitaa loput.

Työmaan siisteys rakennusurakan jälkeen pohdituttaa usein rakentajia. Vaikka elementtitaloa rakentaessa jätettä tulee suhteellisen vähän, siivottavaa rakennustyömailla on aina. Lisäksi yhä pienenevät tontit tuovat omat haasteensa jätteen säilyttämiseen.

Työmaan siivous on useimmissa Kastellin paketeissa asiakkaan tehtävä ja perinteisesti rakennusjäte viedään peräkärryllä kaatopaikalle tai pihalle tilataan vaihtolava. Kastellin uudella Raksasäkki-palvelulla työmaan siivous hoituu kuitenkin helposti.

Tilaa säkit ja täytä ne – me hoidamme loput

”Raksasäkki-palvelussa toimitamme asiakkaalle 10 kappaletta isoja säkkejä, joihin voi kerätä jopa tuhat kiloa rakennusmateriaalia. Me huolehdimme jätteen poiskuljetuksesta, asiakkaalle jää tehtäväksi vain säkkien tilaaminen ja täyttäminen”, kertoo Kastellin tuotekehityspäällikkö Jari Nurkkala.

Raksasäkkeihin pakattavaa jätettä ei tarvitse eritellä, vaan Kuusakoski Recycling hoitaa jätteen erittelyn ja kierrättämisen.

Täytetyt Raksasäkit voidaan noutaa pihalta jo kolmen päivän kuluttua säkkien tilauksesta. Raksasäkkiä on testattu käytännössä maaliskuusta asti ja se on otettu ilolla vastaan.

”Työmaan siisteys mietityttää rakentajia aina. Uskoisin, että Raksasäkille tulee olemaan kysyntää, sen verran positiivisia kokemuksia olemme saaneet”, Nurkkala sanoo.

Hinta:
10 kpl suursäkkejä 850 euroa sisältäen säkkien toimituksen, noudon sekä jätteiden lajittelun.

Ota yhteyttä kauppiaaseesi ja tilaa Raksasäkki!