Kastellin Collection-sisustuskokonaisuus

Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustustuotteisiin on koottu upea valikoima merkkituotteita, joista voit turvallisin mielin valita juuri omaan kotiisi sopivat. Kaikki sisustusmateriaalit ovat ammattilaisen huolella poimimia, ja voitkin luottaa niiden korkeaan laatuun.


Värit

Runsas värivalikoima Tikkurilan Tunne Väri -kartasta

Kodin uutta värimaailmaa miettiessä kannattaa pohtia, millaiset asiat saavat sinut viihtymään ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Tikkurilan Tunne Väri -värikartassa sävyjen nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi. Tyylikkään perusvalkoisen lisäksi voit valita huoneiden seinien värit kuuden värimaailman mukaisista sävyistä:

Laasti
Valamo
Kalsiitti
Graniitti
Mantteli
Basaltti
Serpentiini
Nefriitti
Syvänne
Takorauta

Parkettilattiat

Lattia on sisustuksen perustus

Lattia luo lähtökohdan koko kodin tunnelmalle. Parketista huokuu tyyliä ja kodikasta lämpöä – myös tuntuna jalkapohjiin. Collection tarjoaa runsaasti erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja, sävyjä ja materiaaleja.


Laatat

Lattialaatat tuovat tyyliä ja käytännöllisyyttä

Välitila- ja seinälaatat korostavat ja viimeistelevät tyyliä

Seinälle ladottavilla laatoilla voi toteuttaa luovimmatkin unelmansa, koska seinällä laatan kokoon, kestävyyteen ja käytettävyyteen ei kohdistu samanlaisia vaatimuksia kuin lattiassa. Collection tarjoaa laattavaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.


Valaistus

Tunnelmallinen valaistus

Collectionista voit valita kotiisi suosittuja sisustusvalaisimia. Laajasta valikoimastamme löytyy kiinteitä valaisimia keittiöön, pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneisiin. Kaikki talon valaisimet saa myös energiatehokkaina LED-valaisimina. Valitsemasi sisustusvalaisimet ja kiinteät valaisimet asennetaan valmiiksi Muuttovalmiiseen Kastelli-kotiisi.


Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneeleilla kontrastia ja näyttävyyttä

Sisäverhouspaneeleilla luot kotisi sisustukseen kontrastia ja näyttävyyttä. Valitse suosikkisi valkoisen, harmaan ja mustan sävyistä, ja rakenna kotiisi mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Sisäverhouspaneeleja voit käyttää esimerkiksi olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön tai wc:n seinissä.


Keittiö

Laadukas Puustelli-keittiö on paras osa kotia

Puustelli-keittiö on kokkaajan ylpeys ja näyttävä osa sisustusta aivan kodin sydämessä. Valittavanasi on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joilla luot yksilöllisen ilmeen kotiisi. Laadustaan kiitellyn Puustelli-keittiön toimivuus syntyy kestävistä materiaaleista ja huolella mietityistä yksityiskohdista. Kokonaisuutta täydentävät kodinkoneet Siemensin laadukkaasta ja energiatehokkaasta valikoimasta.


Pesuhuone

Ylellistä kylpylätunnelmaa

Pesuhuoneen ilmettä saat muunneltua helposti oman makusi mukaan erilaisten laattavaihtoehtojen avulla. Kastellin kauniit laatat ovat taattua Pukkilan laatua ja niillä saat luotua pesuhuoneeseen ylellisen tunnelman. Unidrainin linjalattiakaivo tuo tilaan modernin silauksen ja mahdollistaa suurikokoisten lattialaattojen käytön. Kokonaisuuden voit kruunata valumarmorisella kylpyammeella, joka tekee pesuhuoneestasi rentouttavan kotikylpylän.


Sauna

Sauna hellii kehoa ja mieltä

Rentouttava saunahetki tuo kaivatun hengähdystauon kiireiseenkin päivään. Kiukaan kihahdus ja lempeät löylyt rauhoittavat niin mieltä kuin kehoa. Suunnittele omaan makuusi sopiva sauna Collectionin korkeatasoisia materiaaleja hyödyntäen.

Lauteiden muotoilussa, materiaaleissa ja sävyissä on runsas valikoima erityylisiä vaihtoehtoja. Tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa ovat nykysaunojien suosituimpia valintoja, mutta Collectionista löydät erikoisempiakin laudemateriaaleja. Saunassa kannattaa panostaa myös valaistukseen, jolla voi viimeistellä rauhoittavan tunnelman.


Takka

Takka viimeistelee kodin

Collection-valikoimasta löydät huippulaadukkaat Tulikiven takat. Valitse vain mieluisa malli ja pintamateriaali. Varaavalla takalla tuot myös säästöä kodin lämmityskustannuksiin.


Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi