Kastellin Collection-sisustuskokonaisuus

Kastellin Collection-sisustus­kokonaisuus

Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustustuotteisiin on koottu upea valikoima merkkituotteita, joista voit turvallisin mielin valita juuri omaan kotiisi sopivat. Kaikki sisustusmateriaalit ovat ammattilaisen huolella poimimia, ja voitkin luottaa niiden korkeaan laatuun.

VÄRIT LATTIAT LAATAT VALAISTUS SISÄVERHOUSPANEELIT KEITTIÖ PESUHUONE SAUNA TAKKA


Värit

Runsas värivalikoima Tikkurilan Tunne Väri -kartasta

Kodin uutta värimaailmaa miettiessä kannattaa pohtia, millaiset asiat saavat sinut viihtymään ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Tikkurilan Tunne Väri -värikartassa sävyjen nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi. Tyylikkään perusvalkoisen lisäksi voit valita huoneiden seinien värit kuuden värimaailman mukaisista sävyistä:

Kylmät ja maanläheiset Lämpimät ja maanläheiset Keltaiset ja oranssit Punaiset Siniset ja violetit Vihreät Valkoiset ja sävylliset vaaleat
Laasti Valamo Kalsiitti Graniitti Mantteli Basaltti Serpentiini Nefriitti Syvänne Takorauta
Mulperi Angora Köysi Ajopuu Neito
Rentukka Safari Kurpitsa Inka Ruukku
Vaahtokarkki Pirtelö Posliinikukka Granaattiomena Punajuuri
Maininki Regatta Petrooli Denim Myytti
Spa Jade Mentoli Merenneito Vuono
Talvi Lokki Opaali Höyhen Jääruusu

Parkettilattiat

Lattia on sisustuksen perustus

Lattia luo lähtökohdan koko kodin tunnelmalle. Parketista huokuu tyyliä ja kodikasta lämpöä – myös tuntuna jalkapohjiin. Collection tarjoaa runsaasti erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja, sävyjä ja materiaaleja.

Katso lisää Collection-esitteestä


Laatat

Lattialaatat tuovat tyyliä ja käytännöllisyyttä

Laattalattia on klassikko, joka säilyttää arvonsa pitkään. Laatta sopii etenkin kosteisiin tiloihin, keittiöön, takkahuoneeseen, eteistiloihin sekä terassille. Yhtenevällä laattatyylillä voi häivyttää rajaa ulko- ja sisätilan välillä. Laatoilla voi luoda lämpimän country-tyylin, modernin loftin tai jotain siltä väliltä. Kuosin ja sävyn lisäksi kannattaa harkita laattojen kokoa, muotoa ja ladontaa.

Välitila- ja seinälaatat korostavat ja viimeistelevät tyyliä

Seinälle ladottavilla laatoilla voi toteuttaa luovimmatkin unelmansa, koska seinällä laatan kokoon, kestävyyteen ja käytettävyyteen ei kohdistu samanlaisia vaatimuksia kuin lattiassa. Collection tarjoaa laattavaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Katso lisää Collection-esitteestä


Valaistus

Tunnelmallinen valaistus

Collectionista voit valita kotiisi suosittuja sisustusvalaisimia. Laajasta valikoimastamme löytyy kiinteitä valaisimia keittiöön, pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneisiin. Kaikki talon valaisimet saa myös energiatehokkaina LED-valaisimina. Valitsemasi sisustusvalaisimet ja kiinteät valaisimet asennetaan valmiiksi Muuttovalmiiseen Kastelli-kotiisi.

Tutustu vaihtoehtoihin Collection-esitteessä


Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneeleilla kontrastia ja näyttävyyttä

Sisäverhouspaneeleilla luot kotisi sisustukseen kontrastia ja näyttävyyttä. Valitse suosikkisi valkoisen, harmaan ja mustan sävyistä, ja rakenna kotiisi mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Sisäverhouspaneeleja voit käyttää esimerkiksi olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön tai wc:n seinissä.

Katso lisää Collection-esitteestä


Keittiö

Laadukas Puustelli-keittiö on paras osa kotia

Puustelli-keittiö on kokkaajan ylpeys ja näyttävä osa sisustusta aivan kodin sydämessä. Valittavanasi on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joilla luot yksilöllisen ilmeen kotiisi. Laadustaan kiitellyn Puustelli-keittiön toimivuus syntyy kestävistä materiaaleista ja huolella mietityistä yksityiskohdista. Kokonaisuutta täydentävät kodinkoneet Siemensin laadukkaasta ja energiatehokkaasta valikoimasta.

Tutustu vaihtoehtoihin Collection-esitteessä


Pesuhuone

Ylellistä kylpylätunnelmaa


Pesuhuoneen ilmettä saat muunneltua helposti oman makusi mukaan erilaisten laattavaihtoehtojen avulla. Kastellin kauniit laatat ovat taattua Pukkilan laatua ja niillä saat luotua pesuhuoneeseen ylellisen tunnelman. Unidrainin linjalattiakaivo tuo tilaan modernin silauksen ja mahdollistaa suurikokoisten lattialaattojen käytön. Kokonaisuuden voit kruunata valumarmorisella kylpyammeella, joka tekee pesuhuoneestasi rentouttavan kotikylpylän.

Katso lisää Collection-esitteestä


Sauna

Sauna hellii kehoa ja mieltä

Rentouttava saunahetki tuo kaivatun hengähdystauon kiireiseenkin päivään. Kiukaan kihahdus ja lempeät löylyt rauhoittavat niin mieltä kuin kehoa. Suunnittele omaan makuusi sopiva sauna Collectionin korkeatasoisia materiaaleja hyödyntäen.

Lauteiden muotoilussa, materiaaleissa ja sävyissä on runsas valikoima erityylisiä vaihtoehtoja. Tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa ovat nykysaunojien suosituimpia valintoja, mutta Collectionista löydät erikoisempiakin laudemateriaaleja. Saunassa kannattaa panostaa myös valaistukseen, jolla voi viimeistellä rauhoittavan tunnelman.

Tutustu vaihtoehtoihin Collection-esitteestä


Takka

Takka viimeistelee kodin

Collection-valikoimasta löydät huippulaadukkaat Tulikiven ja Uuniseppien takat. Valitse vain mieluisa malli ja pintamateriaali. Varaavalla takalla tuot myös säästöä kodin lämmityskustannuksiin.