Kastelli-talon voi nyt suunnitella verkossa – edullisin tapa ostaa muuttovalmis talo

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa uuden Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Aluksi palvelussa on tarjolla kaksi Play-taloa, joihin jokainen voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet. Uuden Play-malliston talot ovat kompakteja ja mukautuvia reilun 80 m² pieniä omakotitaloja. Rakentamista ei tarvitse enää aloittaa tyhjältä pöydältä.

Miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään?

Verkkokaupan suosio jatkaa kasvuaan ja Kastelli haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin tarjoamalla mahdollisuuden ostaa talon suoraan verkosta.

– Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään, sanoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Useille meistä rakennusprojekti näyttäytyy työläänä jo ostoprosessista lähtien – Osta talo verkosta -palvelu helpottaa nimenomaan tätä vaihetta. Ostoprosessi kevenee huomattavasti, kun valmiit, asiantuntijoiden valitsemat modernit vaihtoehdot helpottavat talon suunnittelua.

Talon voi suunnitella ja ostaa palvelussamme kätevällä pelinomaisella työkalulla.

– Talon voi suunnitella ja ostaa palvelussamme kätevällä pelinomaisella työkalulla, jonka avulla näkee välittömästi, kuinka tehdyt valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen, ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä, Vaaramo kertoo.

Osta talo verkosta -palvelussa voit valita, millä huoneilla käytettävissä olevan tilan täytät: haluatko useamman makuuhuoneen, saunan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Palvelussa valitset myös talon sisustuksellisen linjan ja lisävarusteet, kuten terassin ja autokatoksen. Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan sido mihinkään.

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia – säästöä yli 10 %

Play-talo on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi kodiksi, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Play-talossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Play-taloa myydään vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa.

Play-talon suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu, missä voit säästää ja toisaalta mitkä asumisviihtyvyyttä parantavat tekijät eivät merkittävästi lisää talon hintaa. Play-talo on suunniteltu räätälöitäväksi vakioiduissa raameissa ja vakiointi laskee hintaa huomattavasti. Lisäksi säästöä syntyy, kun ostaminen tapahtuu virtaviivaisesti suoraan verkossa.

Play-talo tulee verkosta ostettuna yli 10 % edullisemmaksi kuin saman kokoluokan Economy-talo. Verkosta ostaminen onkin edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo.

– Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa.

Vakioinnista huolimatta Play-talon muokkaaminen oman näköiseksi on helppoa: huonevalintojen, sisutuksen ja lisävarusteiden myötä erilaisia variaatioita on jopa satoja. Vaikka Play-mallisto ei olisikaan paras vaihtoehto juuri sinulle, auttaa se kuitenkin talohaaveiden edistämisessä, hinnan hahmottamisessa ja oman kodin suunnittelussa. Tulevaisuudessa Osta talo verkosta -palvelun talomallien tarjonta tulee kasvamaan.

– Seuraamme, miten palvelu otetaan vastaan ja laajennamme tarjontaa sen mukaan. Olisi hienoa, jos jonain päivänä kaikki Kastelli-talot olisi mahdollista suunnitella ja ostaa myös verkosta.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi