Kastellin Osta talo verkosta -palvelu laajenee – uusi 101 neliön malli

Kastellin Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa Play-malliston talon suoraan verkosta. Talon ostaminen verkosta on edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa verrattuna tavanomaiseen ostoprosessiin. Play 82 ja Play 85 mallien lisäksi valikoimaan on tuotu uusi, tilavampi 101 neliön malli. Taloonsa voi tietyissä raameissa valita haluamansa huoneet, sisustuksellisen linjan sekä lisävarusteet.

– Aloimme Kastellilla pohtia, että miksei taloakin voisi ostaa verkon kautta, kun kaikki muukin ostetaan sieltä nykyään, sanoo Kastellin toimitusjohtaja Jukka Vaaramo.

Palvelun avulla talon suunnittelu on helppoa ja nopeaa.

Useille meistä rakennusprojekti näyttäytyy työläänä jo ostoprosessista lähtien

Osta talo verkosta -palvelu helpottaa nimenomaan ostoprosessia. Ostoprosessi kevenee huomattavasti, kun valmiit, asiantuntijoiden valitsemat modernit vaihtoehdot helpottavat talon suunnittelua.

Palvelun avulla talon suunnittelu on helppoa ja nopeaa.

– Talon voi suunnitella ja ostaa palvelussamme kätevällä pelinomaisella työkalulla, jonka avulla näkee välittömästi, kuinka tehdyt valinnat vaikuttavat kokonaisuuteen, ja miten hinta kehittyy eri valintojen myötä, Vaaramo kertoo.

Osta talo verkosta -palvelussa voit valita, millä huoneilla käytettävissä olevan tilan täytät: haluatko useamman makuuhuoneen, saunan tai esimerkiksi vaatehuoneen. Palvelussa valitset myös talon sisustuksellisen linjan ja lisävarusteet, kuten terassin ja autokatoksen. Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan sido mihinkään.

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia – säästöä yli 10%.

Uusi tilavampi Play 101

Osta talo verkosta -palvelun ensivaiheessa valikoimassa oli kaksi talomallia, 82 m² ja 85 m² kokoiset Play-talot. Palautteen perusteella valikoimaan haluttiin tuoda myös tilavampi malli, joka sopii esimerkiksi nelihenkiselle perheelle.

– Yksittäisistä taloista 100-neliöinen on Kastellin myydyin malli. Play 101 sopii monenlaisille perheille ja vastaa useiden rakentajien toiveisiin. Uuden mallin pohjaratkaisuun on otettu mallia Kastellin Verso-talosta, joka on yksi suosituimmista malleistamme.

Verkossa ostaminen ja valintojen vakiointi laskevat kustannuksia – säästöä yli 10 %

Play-talo on suunnittelu mahdollisimman monipuoliseksi ja käytännölliseksi kodiksi, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Play-talossa ei ole mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki tarpeellinen. Play-taloa myydään vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Hintaetua syntyy, kun talon suunnitteluun ei tarvitse käyttää erikseen aikaa. Play-talon suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu ja missä voit säästää. Play-talo on suunniteltu räätälöitäväksi vakioiduissa raameissa ja vakiointi laskee hintaa huomattavasti. Lisäksi säästöä syntyy, kun ostaminen tapahtuu virtaviivaisesti suoraan verkossa.

Play-talo tulee verkosta ostettuna yli 10 % edullisemmaksi kuin saman kokoluokan Economy-talo. Verkosta ostaminen onkin edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo. Vaikka Play-mallisto ei olisikaan paras vaihtoehto juuri sinulle, auttaa se kuitenkin talohaaveiden edistämisessä, hinnan hahmottamisessa ja oman kodin suunnittelussa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi