Puistola 120/146

Avarassa olohuone-keittiössä seurustelu ja ruoanlaitto yhdistävät perheen sekä ystävät nautintojen äärelle. Näyttävän suuret ikkunat antavat luonnonvalon tulvia esteettä oleskelutiloihin. Kodin neljä makuuhuonetta on piilotettu yläkerran rauhaan, ja wc:itäkin löytyy kolme.

Huonekuvaus
5H, K, AULA, KHH, 3WC, PUH, PE, S, TEKN
Huoneistoala
120 m2
Kerrosala
146 m2
Kerroksia
2
Peruspaketti 64 610 €
Muuttovalmis 234 832 € 238 068 € 226 279 € 223 969 € 240 379 €
Hinnat

Tutustu toimitus­vaihtoehtoihin

Toimituskulut eivät sisälly hintaan.

POHJARATKAISU

PUISTOLA 1.krs

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Helsinki Pientalo

Energiatehokas koti kaupunkiasumiseen

Moderni mallisto sopii erinomaisesti kaupungin tiiviiseen asumiseen. Energiatehokkuus näkyy kaikissa ratkaisuissa - materiaaleista ja rakenteista aina talon sijoittamiseen ilmansuuntien mukaan. Helsinki-pientaloon mahtuu kaikki, mikä arkielämässä on tarpeellista.

Tarkasti suunnitellut neliöt

Helsingin kaupungin järjestämän arkkitehtikilpailun tuloksena syntyneet pientalomallit ovat energiatehokkaita ja ekologisia koteja. Kaksikerroksiset Helsinki-pientalot ovat suunniteltu erityisesti pieniä tontteja ajatellen. Talotyypit ovat kapearunkoisia ja kattavat 121–147 neliötä. Turha käytävätila on karsittu, ja kaikki neliöt on käytetty huoneisiin.

Valoa ja viihtyisyyttä

Valoisuutta ja viihtyisyyttä tuovat lattiaan asti ulottuvat korkeat ikkunat ja tilavat huoneet. Moderni ilme syntyy lasipinnoista ja avarasta tilasta.

Hillittyä tyyliä kaupunkiin

Helsingin kaupungin ja Kastelli-talon yhteistyönä on syntynyt koti, joka rauhallisella yleisilmeellään hillitsee pientaloalueiden kirjavuutta.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi