Myytävänä Kastellin Kultaranta, Luonnonmaa, Naantali

Myynnissä upea uusi Kastellin Kultaranta -omakotitalo merellisellä Naantalin asuntomessualueella!

Kastelli Kultaranta – saaristomaiseman inspiroima valon ja vastuullisuuden koti.

Venda 10, Luonnonmaa, Naantali 4h+k+vh+khh+2wc+puh+pe+s+tekn

Täydellisesti maisemaan sulautuvassa Kastellin Kultarannassa on panostettu erityisesti suureen ja avoimeen olokeittiöön. Kotimaiset luonnonmateriaalit, helppohoitoisuus sekä kotimainen puusepäntyö korostuvat niin tila- kuin sisustusratkaisuissakin.

Upea Puustellin keittiö on kruunattu pantrylla eli ruokakomerolla, joka tarjoaa reilusti kätkeytyvää hyllytilaa. Hyllyjen alle on suunniteltu mainio paikka ekologisille kierrätysastioille, jotka täydentävät allaskaapin lajittelusankoja.

Vastuullisuus ja ekologisuus näkyy sisustuksessa. Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa suositaan kotimaisia ja eurooppalaisia puumateriaaleja. Tyylikäs saarniparketti luo kotiin ylellisen viihtyisän tunnelman.

Suuret lattiasta kattoon olevat ikkunat tuovat paljon valoa ja ympäröivän luonnon sisään asti. Tulikiven takka oleskelutilassa tuo tunnelmaa talven pimeisiin iltoihin.

Laatoitettu eteinen vie suoraan pukuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja sitä kautta kylpyhuone/saunaosastolle. Päämakuuhuoneesta käynti upeaan vaatehuoneeseen, josta myös suora käynti wc/kylpyhuonetilaan. Kaksi tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat talon toisessa päädyssä. Toinen wc löytyy niiden läheisyydestä.

Iso taloa kiertävä osittain katettu terassi luo talolle ikään kuin toisen olohuoneen. Terassin helmi on lasitettu osio, joka lisää käyttömahdollisuutta pitkälle syksyyn.

Talon vieressä autokatos kahdelle autolle.

Alueen läheisyydessä sijaitsee Kultaranta Resort golf-kenttineen ja hyvinvointipalveluineen. Lisäksi alueen läheisyyteen valmistuu päiväkoti ja koulu. Pikku Kipparin K-kauppa palvelee alueen tulevia asukkaita ja saarella vierailevia.

Alue on rakennettu Matalahden rantaan, johon kunnostetaan venereitti. Rantaan on myös tulossa tunnelmallinen venesatama sekä rantapuisto.

Kysy lisää myyjältä: Kari Lammervo 050 553 2513 kari.lammervo@kastelli.fi ja sovi hänen kanssaan esittelystä.

Myyntihinta 575 000 €

Tutustu lisää Oikotie>>.

Taloesittelyn osoite

Venda 10
21110 Naantali

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Naantalin Asuntomessu kohde 11