Taloesittely, Alavus

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä upea, asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity, City-malliston Kastelli-koti. Arkieteinen auttaa pitämään kodin siistinä rapakeleilläkin. Makuuhuoneista pienin sopii hyvin työhuoneeksi ja päämakuuhuoneeseen mahtuu lastensänky tai työpiste. Kodinhoitotila ja vaatehuone vierekkäin tekevät isonkin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta. Tässä mallissa sisäänkäynnin saa myös päätyyn. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 122 m². Pääkuvana on käytetty City-mallin visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Jokivarrentieltä.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt saat Suomen ylivoimaisesti ostetuimmalta talomerkiltä myös modernit muuttovalmiit hirsitalot! Valitse modernisti luonnollinen koti. Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää.

Tule tutustumaan tähän ihastuttavaan Kastelli-kotiin. Sovitaan samalla aika sinun kotisi suunnittelua varten, ja aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

Taloesittelyn osoite

Kuusiahontie 22
63300 Alavus

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Jokivarrentieltä.

Taloesittelyt