Taloesittely, Espoo (Laaksolahti)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä City 113 -talomallin uniikki ja moderni muunnos loivalle rinnetontille: talon tyyli ja ilme muutettiin harjakattoisesta modernin pulpettikattoiseksi sekä talon pesutilat ja saunaosasto siirrettiin sisääntulon yhteyteen talon etuosaan – talon pituutta muutettiin ja muoto muuttui suorakaiteesta L-malliseksi taloksi. Syntyi luonnollinen, kutsuva ja tuulilta suojassa oleva suuri terassialue, joka on kuten toinen olohuone: sen käyttömahdollisuudet antavat loistavat puitteet niin arkeen kuin juhlaankin aina aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Pohjaratkaisu muokattiin perheiden omien toiveiden ja tontin mukaan yksilölliseksi. Talon sydän avautuu jo heti eteisaulasta: näkymä eteisestä on suoraan tilavaan olokeittiöön, joka kutsuu kotiin. Etelään suuntautuvista olokeittiön ikkunoista tulvii valoa ja avoimet näkymät avautuvat terassialueelle – ja jatkuvat yli naapuruston. Makuuhuoneet on sijoitettu talon suojaiselle pohjoispuolelle. Päämakuuhuoneen yhteyteen lisätty erillinen WC ja vaatehuone ovat luksusta arjen keskellä.

Sisustuksen pintamateriaalit on valittu huolellisesti Kastellin sisustussuunnittelijan ja asiakkaiden  yhteistyönä, tuotevalinnat on tehty Kastellin Muuttovalmiin-kodin laajasta Collection-tuotevalikoimasta.  Kiintokalusteet ja niiden suunnittelu toteutettu Puustellin toimesta ja kodin laatoitukset on valittu Pukkilan mallistoista. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumppu.

Tämän kodin huoneistoala on 102 m² ja kokonaiskerrosala on 117 m². Lämmin varasto ja autokatos on sijoitettu tontin alaosaan ja toimitettu samaan aikaan talon ohella. Talon elementit ja erillisen piharakennuksen runkomateriaalit toimitettiin tontille viikolla 12/2022 ja talo sekä piharakennus luovutettiin viikolla 47/2022. Talo on toimitettu Muuttovalmiina ja piharakennus Muuttovalmis-ViittäVailleValmiina – molemmat ovat nyt valmiita vastaanottamaan asukkaansa! Pääkuvana on käytetty City-malliston visualisointikuvaa.

Tervetuloa tutustumaan Muuttovalmiiseen Kotiin – paikalla esittelyssä on myös talon emäntä/isäntäväki.

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Tapiontie 17 A
02730 Espoo

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Lähderannantieltä.

Taloesittelyt