Taloesittely, Helsinki

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä upea, asiakkaan toiveiden mukaisesti suunniteltu, 2-kerroksinen, Veistos-tyylinen Kastelli-koti. Alakerrassa on hulppea olokeittiö, suurine ikkunoineen sekä näppäränkokoinen työhuone ja ihastuttava sauna pesutiloineen. Yläkerrassa on kolme (3) makuuhuonetta ja mainio oleskelutila perheen yhteiseen oleskeluun ja kaksi (2) isoa parveketta. Tämän muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 139 m². Pääkuvana on käytetty Veistos-mallin visualisointikuvaa.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt saat Suomen ylivoimaisesti ostetuimmalta talomerkiltä myös modernit muuttovalmiit hirsitalot! Valitse modernisti luonnollinen koti. Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää.

Tule tutustumaan tähän ihastuttavaan Kastelli-kotiin. Sovitaan samalla aika sinun kotisi suunnittelua varten, ja aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

Tähän kohteeseen kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin.

 

Taloesittelyn osoite

Jallintie 3B
00950 HELSINKI

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Taloesittelyt