Taloesittely, Joutseno (Haukilahti)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä peruspakettina toimitettu, Plazia-mallista muokattu, 1-kerroksinen Kastelli-koti, jossa on 4 huonetta, iso olokeittiö ja sauna, huoneistoala on 157 m². Tässä kodissa on avara ja valoisa olokeittiö, jossa korkeat ikkunat, korotettu huonekorkeus. Kokotalon levyinen terassi on osin katettu ja lasitettu, terassilla on myös poreamme. Lisäksi tämä koti täydentyy laadukkailla Puustellin kalusteilla, paikalla on myös Puustellin kalusteasiantuntija. Koti esitellään lähes muuttovalmiina. Tätä tyylikästä kohdetta, kannattaa tulla ihastelemaan kauempaakin. Pääkuvana käytetty Plazia-mallin visualisointikuvaa.

Tulethan taloesittelyyn vain terveenä, hengityssuojain ja käsidesi käytössä. Paikallisia koronaohjeistuksia noudatetaan.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Uuteen kotiin jouluksi 2022. Parhaat talodiilit leivotaan nyt!

Vielä ehdit saada unelmiesi muuttovalmiin kodin kaikilla herkuilla jouluksi 2022. Kysy kauppiailtamme, miksi nyt on aika toimia.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

Taloesittelyn osoite

Kivirannantie 20
54120 Pulp

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Haukilahdentieltä Keräniementielle ja Kivirannantielle.