Taloesittely, Kangasala

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä Verso 111 -mallin pohjalta suunniteltu Kastelli-koti, jossa on Kastellin Valkama -tyylin ulkoverhoilu, talo on julkisivullisesti suunniteltu ympäristön rakennuskantaan sopivaksi.

Peruspakettina toimitetun kodin huoneistoala on 111 m². Yksilöllisesti asiakkaalle muokatussa kodissa sisätilat on suunniteltu asiakkaan tontti ja piha-oleskelu huomioiden.

Tässä kodissa on 3-makuuhuonetta ja tilavuuden tuntua tuo olokeittiön korkea tila (vino sisäkatto). Saunaosaston yhteyteen on tehty erillinen wc ja sen taakse saatiin tila hyvänkokoiselle vaatehuoneelle makuuhuoneen yhteyteen, lisäksi erityisenä yksityiskohtana on iso terassi talon etualalla valon ja auringon suuntaan.

Tätä taloa lämmittää Vesi-ilmalämpöpumppu, Pönttöuuni-takka ja erillinen ilmalämpöpumppu, jolla saa tuotettua lisälämpöä myös tarvittaessa ja viilennettyä kesällä.

Ajo-opastus Ponsantieltä – Kuohunharjuntielle ja sieltä perille kohteeseen.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt saat Suomen ylivoimaisesti ostetuimmalta talomerkiltä myös modernit muuttovalmiit hirsitalot! Valitse modernisti luonnollinen koti. Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää.

Tule tutustumaan tämän kodin ratkaisuihin, ja varaamaan aika oman talosi suunnittelua varten.

Taloesittelyn osoite

Kievarinkuja 6
36270 Kangasala

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ponsantieltä - Kuohunharjuntielle ja sieltä perille kohteeseen.