Taloesittely, Lappeenranta (Hanhijärvi)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, viittä vaille valmis -vaiheessa oleva, Ready -tyylinen Kastelli koti. Esittely pidetään osoitteessa Vörstintie 6, 54280 Lappeenranta. Tässä talossa on neljä (4) huonetta, olokeittiö, kaksi vaatehuonetta, WC, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja tekninen tila. Huoneistoala on 121 m². Ready on suunniteltu yhteiseen ajanviettoon. Avarat oleskelutilat, isot ikkunat ja kookkaat terassit kutsuvat perheen koolle. Illallisella on mukava istuskella tunnelmallisen takkatulen äärellä.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Vörstintie 6
54280 Lappeenranta

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Hanhikempintieltä.