Taloesittely, Lappeenranta (Kourula)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, Aitio 155– mallista muokattu muuttovalmis Kastelli-koti. Tässä kodissa on 4 huonetta: olokeittiö, arkieteinen, kodinhoitohuone, 3 kpl WC, vaatehuone, pukeutumistila, pesuhuone ja sauna sekä kahden auton katos ja kaksi varastoa. Huoneistoala on 155 m². Pääkuvana on käytetty Aitio-malliston visualisointikuvaa.

Aitio on suunniteltu yhteiseen ajanviettoon. Avarat oleskelutilat, isot ikkunat, viihtyisä terassi kutsuvat perheen koolle. Illalla on mukava istuskella tunnelmallisen takkatulen ääressä. Kodissa on laadukkaat Puustellin kalusteet. Esittelyssä on mukana Puustellin kalusteasiantuntija.

Opastus Honkakadulta Katajakadulle.

Tätä hienoa kohdetta kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Tule tutustumaan tämän kodin ratkaisuihin, ja varaamaan aika oman talosi suunnittelua varten.

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Katajakatu 27
53810 Lappeenranta

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Honkakadulta Katajakadulle

Taloesittelyt