Taloesittely, Lappeenranta (Mustola)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, muuttovalmiiksi toimitettu Ready- malliston Kastelli koti. Tässä talossa on neljä (4) huonetta,  iso olokeittiö, kaksi vaatehuonetta, eteinen, arkieteinen, WC, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Huoneistoala on 121 m². Pääkuvana on käytetty Ready-malliston visualisointikuvaa.

Ready-koti on suunniteltu yhteiseen ajanviettoon. Avarat oleskelutilat, jossa korotettu sisäkatto, isot ikkunat ja todella kookas lasitettava terassi kutsuvat perheen koolle. Illallisella on mukava istuskella tunnelmallisen takkatulen äärellä ja saunasta piipahtaa vilvoittelemaan viihtyisälle terassille ja porekylpyyn. Laadukkaat Puustelli kalusteet viimeistelevät kokonaisuuden. Puustelli kalusteasiantuntija paikalla.

Todella nätti kohde, kannattaa tulla kauempaakin tutustumaan.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Mustolankatu 44
53420 Lappeenranta

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Pitkäkadulta Mustolankadulle.

Taloesittelyt