Taloesittely, Oulu

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity, Plazia-malliston Kastelli-koti. Alkuperäistä mallia on hieman pienennetty rakentajaperheen toiveita vastaavaksi. Kolme makuuhuonetta sekä saunatupa tekevät tästä mallista todella monikäyttöisen. Olohuoneen isot ikkunat ja vino sisäkatto houkuttelevat viihtymään. Autokatos ja varasto on sijoitettu näppärästi talon kylkeen kiinni. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 139 m². Pääkuvana on käytetty Plazia-mallin visualisointikuvaa.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt saat Suomen ylivoimaisesti ostetuimmalta talomerkiltä myös modernit muuttovalmiit hirsitalot! Valitse modernisti luonnollinen koti. Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää.

Tule tutustumaan tähän ihastuttavaan Kastelli-kotiin. Sovitaan samalla aika sinun kotisi suunnittelua varten, ja aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

Taloesittelyn osoite

Kahvankarintie 7
90580 Oulu

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Haukiputaantieltä

Taloesittelyt