Esittely peruttu voimassa olevien rajoitusten vuoksi: Taloesittely, Rajamäki

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Aloita matkasi kohti uuden kodin unelmaa ja tule ihastumaan Kastellin laatuun.  Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan muokattu Veistos-malliston Kastelli-koti. Tässä mallissa ihastuttaa aikuisten makuuhuoneen oma, rauhallinen sijainti erillään lastenhuoneista sekä upea walk in closet -vaatehuone.  Tässä Veistos-kodissa on upea, graafinen ulkonäkö, joka poikkeaa perinteisistä talomalleista. Avarat oleskelutilat ja suuret ikkunat lisäävät viihtyisyyttä ja tilan tuntua. Veistos-koti on kuin kaunis taideteos. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 141 m². Pääkuvana on käytetty Veistos 141/163 -mallin visualisointikuvaa.

Tulethan taloesittelyyn vain terveenä, hengityssuojain ja käsidesi käytössä. Paikallisia koronaohjeistuksia noudatetaan.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Uuteen kotiin jouluksi 2022. Parhaat talodiilit leivotaan nyt!

Vielä ehdit saada unelmiesi muuttovalmiin kodin kaikilla herkuilla jouluksi 2022. Kysy kauppiailtamme, miksi nyt on aika toimia.

Tule tutustumaan upeaan Kastelli kotiin ilman kompromisseja ja aloitetaan uusi kotimatka yhdessä!

Taloesittelyn osoite

17
05200 Rajamäki

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon