Taloesittely, Taipalsaari (Kattelussaari)

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä 1-kerroksinen, Verso- malliston Kastelli-koti. Tässä kodissa on kolme (3) makuuhuonetta, iso olokeittiö, eteinen, WC, kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna. Muuttovalmiina toimitetun kodin huoneistoala on 91,5 m². Tässä kodissa on avara ja valoisa olokeittiö, jossa korotettu sisäkatto, iso terassi Saimaa näkymillä, isot ikkunat. Kodissa on myös laadukkaat Puustelli-kalusteet. Kohde on lähes muuttovalmis. Tätä toimivaa kokonaisuutta, kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan.

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Tule tutustumaan ja varaa aika oman kotisi suunnitteluun!

 

Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää hintojen mahdollisesta noususta huolimatta, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla toistaiseksi.

Turvallinen kumppani on kultaa kodin toteuttajana.

Taloesittelyn osoite

Musturinvuorentie 44
54960 Vehkataipale

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Päihänniementieltä Koinsilmäntielle ja Musturinvuorentielle.