Taloesittely, Valkeakoski

Tervetuloa uuden Kastelli-kodin esittelyyn!

Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu Ready-malliston Kastelli-koti. Tämä malli hurmaa modernilla arkkitehtuurillaan. Avara ja valoisa olokeittiö on kodin sydän, jota ympäröi neljä (4) makuuhuonetta ja saunaosasto. Keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta on helppo siirtyä omalle pihalle nauttimaan aurinkoista aamupalaa tai iltaa istumaan. Huoneistoala on 125 m².

Tämä koti on toimitettu muuttovalmiina. Pintasisustusmateriaalit on valittu Kastellin upeasta ja trendikkäästä Collection-timanttivalikoimasta. Tässä kodissa on Pergon valkoharjattu mäntylautalaminaatti, Pukkilan laatat, Valmistulen tunnelmallinen Kaisla-takka, Lumisaunan tervaleppä lauteet ja lisäksi kaiken kruunaa laadukkaat Puustellin kalusteet. Pääkuvana käytetty Ready-mallin visualisointikuvaa.

Ajo-opastus Lempääläntieltä.

Tule tutustumaan uniikkiin kotiin ja sopimaan aika sinun kotisi suunnitteluun.

Tulethan esittelyyn vain terveenä, vieraillulla käytetään käsidesiä sekä hengityssuojainta. Samaan aikaan sisällä max. 10 henkilöä.

Löydät Suomen laajimmasta talovalikoimasta juuri sinulle sopivan mallin joko sellaisenaan tai räätälöitynä. Suunnitellaan sinulle sopivin toimituslaajuus ja toimitussisältö, voit myös jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan. 

Hirsi-Kastelli. Nyt myös muutto- ja viittä vaille valmiit -hirsikodit Suomen johtavalta talomerkiltä.

Elämäsi koti ilman kompromisseja – siksi Kastelli.

Taloesittelyn osoite

Ilveksentie 9
37860 Valkeakoski

Näytä ajo-ohjeet

Pohjautuu mallistoon

Opastus

Ajo-opastus Lempääläntieltä.

Taloesittelyt