Nyt juhlitaan halutuinta suomalaista asumista

Suomi 100 -juhlavuosi on hyvällä syyllä myös suomalaisen omakotiasumisen juhlavuosi.

Omakotiasuminen on ollut koko historiamme ajan halutuin asumismuotomme. Edelleen 55% meistä haluaisi asua omakotitalossa.

Oman talon rakentaminen on nykyisin helppoa ja useimmiten se edullisin tapa saada toiveiden mukainen koti omalle perheelle.

Kastelli, Suomen suosituin omakotimerkki, avaa rakentamisvuoden 2017 Talvitulet-tapahtumilla. Kun unelmoit uudesta kodista, sen suunnittelu kannattaa aloittaa Talvitulilla.

Suomi 100 omakotimallisto ensiesittelyssä

Juhlamalleissa suomalaisten suosituimmat omakotitoiveet jo valmiina - READY

Kyllä suomalainen tietää, miten haluaisi asua ja mistä paras koti koostuu. Siispä keräsimme tietoa suomalaisten tämän hetken omakotivalinnoista valtakunnallisista tutkimuksista sekä asiakkailtamme: mitkä ratkaisut omakotitaloon valitaan, minkä kokoinen talo rakennetaan, millaisia mausteita omaan talon halutaan jne.

Näin syntyi Suomi 100 omakotimallisto. Annoimme sille nimeksi READY – valmis valittavaksi.

Tutustu ja ihastu noutamalla READY-esite Talvitulet-tapahtumista.

Kirjaudu ja selaa READY-esitettä »
Tutustu READY-mallistoon »

Yli 100 näytöstä eri puolilla Suomea

Talvitulet kutsuvat näytöksiin 7.1. - 28.2.2017

Esittelemme Talvitulien aikana yli 100 valmista Kastelli-kotia eri puolilla Suomea. Näytöksissä voit tutustua tarkemmin Kastelli-kodin laatuun ja hakea parhaat ideat omaan Kastelli-kotiisi.

Järjestämme Talvitulet-tapahtumia myös myyntikonttoreissamme. Näissä tapahtumissa voit vertailla erilaisia pohjaratkaisuja ja suunnitella oman talohaaveesi toteuttamista osaavan Kastelli-kauppiaan kanssa.

Katso sinua lähimmät talonäytökset täältä »

Yli 100 talomallin Talokirja 2017

Markkinoiden laajin talovalikoima yksissä kansissa

Talvitulilta saat mukaasi Kastellin uusimman Talokirjan, jossa esittelemme markkinoiden laajimman talovalikoiman yksissä kansissa. Kirjassa listaamme myös ideoita ja vinkkejä niin rakentamiseen kuin sisustamiseen liittyen.


Kirjaudu ja selaa Talokirjaa verkkosivuillamme »

Kastelli Yli 100%:n johdossa

Suomalainen ei tingi laadusta

Omakotirakentajien valinnoissa korostuu tänä päivänä kohtuullisuus ja rakentamisen edullisuus, mutta laadusta ei haluta tinkiä. Vuonna 2016, laadustaan tunnettu Kastelli vastasi jälleen parhaiten rakentajien hinta-/laatu toiveisiin ja kasvatti etumatkaansa ostetuimpana talomerkkinä.

Kastelli on ollut yhtäjaksoisesti pisimpään Suomen ostetuin omakotimerkki, jo 23 vuotta.

Tutustu Kastellin ylivoimatekijöihin täällä »

100 nopeimmalle juhlaetu

Talvitulilta nopeille hyödyllinen lahja:

Talvitulien loimutessa ensimmäiset 100 talokaupan tekijää palkitaan oman valinnan mukaan joko iPhone 7 -älypuhelimella tai kahdella Polar M600 GPS -urheilukellolla.

Nyt on oikea aika päättää rakentamisen aloittamisesta. Kesän parhaat toimitusajat varataan nyt ja onhan upeaa aloittaa Suomen uusi vuosisata upouudessa Kastelli-kodissa.

Kysy lisää lähimmältä talokauppiaalta »