Kastelli Collection & sisustuspalvelu

Kastelli Collection -sisustusvalikoimasta löydät laajan kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia laatumerkkejä, joista ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan muuttovalmiiseen kotiin juuri sinun perheellesi täydelliset pintamateriaalit, kiintokalusteet, värit ja valaistuksen.

Koti juuri sellainen, ihan oman näköinen – nyt myös yksilöidyt edut!

Miksi tyytyä jonkun toisen suunnittelemaan ja sisustamaan kotiin? Valmistalo ei ole tusinatalo – päinvastoin. Autamme sinua ideoimaan ihan omannäköisen kodin, sisältä ja ulkoa.

Näistä syntyy kompromissiton koti:

  • talokohtainen kaluste- ja sisustussuunnitelma
  • omat valinnat toiveidesi mukaan
  • taitavat tilaratkaisut ja yksilölliset yksityiskohdat
  • ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat apunasi
  • Suomen suositelluimmat keittiöt Puustellilta
  • millainen unelma, sellainen etu: kysy lisää omannäköiseksi räätälöidyistä rakentajan eduista!

Kauneutta, kestävyyttä ja käytännöllistä eleganssia

Tyylikäs, laadukas sekä sopivan ajaton interiööri on tärkeä osa jokaista Kastelli-kotia. Suunnittelemme vuosittain uudistuvan Kastelli Collection -sisustusmalliston huomioimalla asumisen nykyaikaiset tarpeet, seuraamalla tyylisuuntia ja kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla.

Kaikki Collection-valikoiman sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet ovat Kastellin sisustussuunnittelijoiden huolella valitsemia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Esimerkiksi laadustaan kiitettyjen kotimaisten Puustelli-keittiöiden toimivuus syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista sekä aikaa ja kulutusta kestävistä materiaaleista.

Valmiin Collection-malliston ansiosta voit olla varma, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus kohdallaan ja laatu ensiluokkainen.

”Kävimme Kastellin sisustussuunnittelijan kanssa valinnat läpi ja esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen saimme hyviä oivalluksia, joita ei olisi ehkä itse osannut huomioida.”

– Asiakas Lohjalta

Sisustuspalvelun ammattilaiset ovat aina apunasi

Tarjoamme asiakkaillemme apua muuttovalmiiden talojen sisämateriaalivalintoihin, sillä jokainen Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin. Tärkein tavoitteemme on suunnitella kanssasi arkea palveleva ja perheesi näköinen koti, jonka materiaalit ja sävyt kestävät hyvin aikaa ja vaihtuvia trendejä.

Esteettisen ulkonäon lisäksi on monta asiaa, jotka kannattaa huomioida elämäsi kompromissittoman kodin suunnittelussa. Toimiva interiööri syntyykin perheesi nykyiset ja tulevat tarpeet ennakoiden. Arvostatko ensisijaisesti näyttäviä ratkaisuja vai helppohoitoisuutta ja toimivia oivalluksia? Muuttaako uuteen kotiin lemmikkejä tai allergikkoja? Painaako vaakakupissanne erityisesti energiatehokkuus, säilytystilat tai kestävät ja vastuullisesti valitut luonnonmateriaalit?

Luonnollisesti nämä eivät myöskään sulje toisiaan pois. Kastellin kiitetyt sisustussuunnittelijat auttavat valitsemaan juuri oikeat pintamateriaalit ja kiintokalusteet kotiinne perheesi arvot, unelmat ja budjetin huomioiden.

Ammattilaisen silmällä ja kokemuksella sisustussuunnittelijamme osaavat huomata ja ehdottaa myös sellaisia ratkaisuja, joita ei välttämättä itse tulisi ajatelleeksi, ja auttavat loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden.

Tutustu Kastellin Collection-tuoteluetteloon ja anna inspiraatiolle siivet:

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi