Suosikkimalliston uudet jäsenet kotien ykköseltä

Uudet Verso-mallit muokkautuvat täydellisiksi kaupunkikodeiksi tontin mukaan

Juhlistamme 27. vuottamme kotien ykkösenä* tuomalla uusia talomalleja omakotitalosta haaveilevien iloksi. Kastellin Verso-malliston suuri suosio perustuu käytännölliseen ja ekologiseen tilasuunnitteluun, joka tarjoaa kompakteissa ja kustannustehokkaissa ulkomitoissa kaiken mitä nykyaikaisilta kodeilta toivotaan. Hyvällä suunnittelulla pystymme tarjoamaan enemmän vähemmässä tilassa.

Kompakti kaupunkikoti ilman kompromisseja

Hyvä ja tontin piirteet huomioiva tilasuunnittelu tekee Verso-kodista hukkaneliöttömän ja tarjoaa avaraa asumisen tuntua sekä yksityistä rauhaa tiiviisti rakennettujen kaupunkialueiden sykkeeseen.

Kodin tilojen, terassien ja ikkunoiden suuntia on helppo muokata tontin mukaan, minkä ansiosta myös uutukaiset Verso-talomallit sopivat suomalaisten perheiden erilaisiin tarpeisiin – urbaanien ympäristöjen kapeita city-tontteja myöten.

*Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV

Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme ja kuule, miksi nyt on hyvä aika toteuttaa elämäsi koti.

Kotien ykkönen jo vuodesta 1994

Olemme vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Palvelualtteimmat kauppiaat1
 • Parhaat rakentamispalvelut1
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, me toteutamme.

1Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.

Verso-malliston uudet kodit

Verso 84/103

Haaveiletko kaksikerroskodista, mutta tontin koko tuntuu haastavalta? Taitava suunnittelutiimimme loihti mahdottomalta tuntuvasta totta. Kahden makuuhuoneen koti on kompakti tilaihme, joka tuo ison asumisen tuntua pienillekin tonttitilkulle. Koti solahtaa erityisen vaivattomasti kapealle tontille, sillä sisäänkäynti, oleskelutilat sekä isoimmat ikkunapinnat avautuvat talon päätyjen suuntiin. Niiden sijoittelua on myös helppo muuttaa vaikka talon sivuille.

Verso 89/102

Kahden makuuhuoneen koti yhdessä kerroksessa, yläkertavarauksella. Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta Verso-kodin sisällä on paljon tilaa elää ja hengittää. Ilahduttavan avarat oleskelutilat on sijoitettu talon pitkälle sivulle, jossa isot ikkunapinnat houkuttelevat luonnonvalon sisään kaikkina vuodenaikoina. Mikä parasta, talomallissa on yläkertavaraus, jolloin koti voi kasvaa perheen elämänvaiheiden mukana.

Verso 100/121

Kaksikerroskodin yläkerta on pyhitetty hyvin nukutuille öille kolmen makuuhuoneen voimin. Sisäänkäynti on talon päätyseinällä. Kotiintulijoita tervehtii heti eteisessä talviselta ulkovaaterumbalta pelastava vaatehuone/arkieteinen. Viihtyisät oleskelutilat alakerran nykyaikaisine olokeittiöineen on sijoitettu kodin toisen päädyn rauhaan. Talo sopiikin hyvin kapeille tonteille, sillä koti ja suuret ikkunapinnat on suunniteltu avautumaan lähtökohtaisesti päätyjen suuntaan.

Verso 126/148

Neljän makuuhuoneen koti yläkerralla – tai ilman. Verso 126/148 on rakastettujen rintamamiestalojen nykyaikainen vastine modernin asumisen herkuilla. Alakerta tarjoaa avarat oleskelutilat avoimella keittiöratkaisulla. Takka on kodin lämmin sydän ja elegantti tilanjakaja. Saunatilat löytyvät päädystä, josta on helppo pujahtaa pihapuolen terassille vilvoittelemaan. Helposti muokattava talomalli sopii monenlaisille tonteille haja-asutusalueilta urbaaneihin ympäristöihin.


Pyydä tarjous ja otamme sinuun yhteyttä pian

Täytä lomake, niin alueesi Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi talosuunnitelmasi läpi.
Aloitetaan talohaaveesi toteuttaminen!

 • Hidden
 • Rakennussuunnitelman tiedot

 • Hidden

  Muut tietokentät

 • Hidden

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi