Meistä – tietoa Kastellista

Taustallamme on satavuotiaan perheyrityksen kokemus ja intohimo tekemiseen.

Me kastellilaiset kuulumme perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin, sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Kotimaisen Harjavalta-konsernin palveluksessa työskentelee nykyisellään yli 1 200 henkilöä ja verkostoineen työllistämme noin 2 000 henkilöä. Konsernin liikevaihto on n. 544 milj. € (v. 2022).

Kun mukaan lasketaan yli 30 000 rakennettua Kastelli-taloa, meitä Kastelli-perheen jäseniä on jo reippaasti yli 60 000. Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen kanssamme!

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiprojektisi kaikkiin vaiheisiin, aina orastavasta kotihaaveesta valmiiseen kotiin asti – ja pitemmällekin. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta, jotta kaikki sujuu tarkalleen niin kuin pitääkin.

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras palkintomme

Haluamme tarjota jatkossakin markkinoiden parhaan yhdistelmän modernia osaamista ja sitä vanhan ajan kunnon palvelua, johon voit huoletta nojata yhdessä elämäsi suurimmista hankkeista. Asiakkaamme ovatkin antaneet erityisen hyvää palautetta kauppiaidemme ammattitaidosta, palvelun kokonaisvaltaisuudesta ja yksilöllisyydestä, avoimesta ja selkeästä hinnoittelusta sekä Kastellin laadusta.

Ei siis lie puhdasta sattumaa, että Kastellilla on tyytyväiset asiakkaat. Omakotirakentajatutkimuksen (RTS 2023/24 RV) mukaan Kastelli valitaan mm. yleisen laatutason, palvelualttiiden kauppiaiden, yksilöllisen suunnittelupalvelun sekä joustavien toimitussisältöjen vuoksi.

Suomen ykkönen – jo 30 vuoden ajan


Kastelli on ollut ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa jo vuodesta 1994 lähtien. Suureen suosioon vaikuttavat ennen kaikkea kotiemme luotettavuus ja laadukkuus, markkinoiden laajin, helposti muokattava talomallivalikoima, kauppiaidemme ammattitaito sekä suunnittelupalvelun yksilöllisyys. Kastellin tilaratkaisut, talojen ulkonäkö, korkea valmiusaste ja yhdellä sopimuksella saatavan palvelun kokonaisvaltaisuus keräävät kiitosta. (Rakennustutkimus RTS Oy Omakotirakentajatutkimus 2023/24 RV).

Meille on tärkeää, että koet rakentamisen helppona ja turvallisena – ja saat hyvää palvelua, johon voit huoletta nojata.

Suomen vahvimmat -sertifikaatti

Kastelli on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että luomme voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Se on merkki positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Vastuullinen talotoimittajasi

Kastellin valmistalot ja -huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa aina suunnittelusta asennukseen asti

Kastellin historia

Kastelli-kodit rakentuvat luottamuksesta.

Suomalainen puuinnovaattori ja perheyritys Harjavalta Oy perustettiin vuonna 1920. Puustelli-keittiöistään tunnettu Harjavalta oli 80-luvulle mennessä valloittanut keittiömarkkinat uudenlaisella sisustusideologialla, hyvällä palvelulla ja kestävillä ratkaisuillaan. – Miksipä pientalorakentajien haasteisiin ei lähdettäisi vastaamaan samoilla keinoilla?

Tästä alkoi Kastelli-talot Oy:n matka maan ostetuimmaksi talomerkiksi vuonna 1989. Kilpailijoiden satsatessa tuotantoon, me keskityimme kuuntelemaan asiakkaitamme. Panostimme erityisesti arkkitehtisuunnitteluun ja tuotekehitykseen – näin pystyimme toteuttamaan myös yksilölliset toiveet kustannustehokkaasti.

Tutustu tarkemmin

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi