Tietoa Kastellista

Kastelli kuuluu perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Puustelli Group Oy:n kanssa. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 386 miljoonaa euroa.

Kiistaton markkinajohtaja

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Suureen suosioon vaikuttavat ennen kaikkea talomerkin luotettavuus ja laadukkuus, mallivalikoima, tilaratkaisut, hinta ja ulkonäkö, myyjien ammattitaito ja yksilöllinen suunnittelupalvelu. (Rakennustutkimus RTS Oy Omakotirakentajatutkimus kevät 2019).

Suomen vahvimmat

Kastelli on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Tämä tarkoittaa, että Kastelli luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Se on merkki positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Meille on tärkeää, että asiakas kokee rakentamisen helppona ja turvallisena – ja saa hyvää palvelua.

Vastuullinen talotoimittaja

Kastellin valmistalot ja huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa aina suunnittelusta asennukseen asti.

Lue lisää

Meillä on tyytyväiset asiakkaat

Rakentajatutkimuksissa Kastellilla on hyvin tyytyväiset asiakkaat. Omakotirakentajatutkimuksen (15/16 RV) mukaan rakentajat ovat tyytyväisiä Kastelliin.

Lue lisää