Talotarinat

Lue asiakkaidemme kokemuksia Kastelli-talon rakentamisesta sekä asumisesta kompromissittomaksi toteutetussa kodissa.

Talotarinat | Kastelli | Kokemuksia

Perkkiöiden talopaketti on jo perheen neljäs Kastelli-koti

Matti ja Katariina Perkkiön paritalo valmistui Laukaan Lahnajärven uudelle omakotialueelle. Tällä kerralla kompromissiton koti rakentui Kastellin omatoimirakentajan peruspaketista. Tutustu Perkkiöiden talotarinaan ja katso myös Matin videot rakentamisen vaiheista.

Talotarinat | Kastelli | Kokemuksia

Kastelli-huvila on veneilijäperheen turvasatama

Jaakko Ensiön veneilijäperhe haaveili omasta turvasatamasta ja kiinteästä maasta jalkojen alla vuosien ajan. Luonnonläheisyys ja joustava rakentamistapa olivat perheelle tärkeää. Nyt Ensiöiden täyslämpimässä saaristohuvilassa vietetään joulut, kesälomat ja viikonloput.

Talotarinat | Kastelli | Kokemuksia

Viittä Vaille Valmiista talopaketista oman näköinen koti

Heidin ja Tuomaksen koti todistaa, että Viittä Vaille Valmiina tilatusta talopaketista saa muokattua täysin yksilöllisen ja oman perheen näköisen kodin. Tontti määritti muodon, mutta metallilla maustetun kodin tyyli toteutettiin toiveiden mukaan ja omia tuntemuksia tarkkaan kuunnellen.

Olympiamitalisti Henry Manni rakennuttaa Ready-kodin

Pyörätuolikelaaja ja Rion paraolympialaisten pronssimitalisti Henry Manni rakentaa ensimmäistä omakotitaloaan kaupungin lahjoittamalle tontille Lohjalle. Uudeksi kodikseen hän valitsi Kastellin uunituoreesta Suomi 100 -juhlavuoden mallistosta Ready 102/118 -talon pulpettikattoisena.