Lue kokemuksia Kastelli-talon rakentamisesta

Viittä Vaille Valmiista talopaketista oman näköinen koti

Heidin ja Tuomaksen koti todistaa, että Viittä Vaille Valmiina tilatusta talopaketista saa muokattua täysin yksilöllisen ja oman perheen näköisen kodin. Tontti määritti muodon, mutta metallilla maustetun kodin tyyli toteutettiin toiveiden mukaan ja omia tuntemuksia tarkkaan kuunnellen.

Nuorenparin ensimmäinen oma omakotitalo

Jenna Luukkonen ja Aleksi Moilanen rakensivat ensimmäisen omakotitalonsa sopivasti Oulun ja Utajärven puoleen väliin. Unelma omakotitalosta toteutettiin muuttovalmiilla Kastellin Economy 100 -mallilla.

Olympiamitalisti Henry Manni rakennuttaa Ready-kodin

Pyörätuolikelaaja ja Rion paraolympialaisten pronssimitalisti Henry Manni rakentaa ensimmäistä omakotitaloaan kaupungin lahjoittamalle tontille Lohjalle. Uudeksi kodikseen hän valitsi Kastellin uunituoreesta Suomi 100 -juhlavuoden mallistosta Ready 102/118 -talon pulpettikattoisena.

Eläkekotina Kastellin Plazia 155

Säilyn pariskunta oli jo eläkkeellä, kun taloprojekti Kastellin kanssa alkoi. Uudessa kodissa viihdytään niin hyvin, ettei sieltä malttaisi edes poistua.

Pitkäaikainen unelma toteutui eläkepäivillä

Vuonna 2009 ostimme tontin Orivedeltä, Mikon lapsuuden leikkipaikoilta. Oriveden kaupunki kaavoitti alueen ja rakensi tiet sekä kunnallistekniikan. Rakentamaan pääsimme toukokuussa 2010. Talon suunnittelu aloitettiin heti tontin oston jälkeen.

Kastelli-huvila on veneilijäperheen turvasatama

Jaakko Ensiön veneilijäperhe haaveili omasta turvasatamasta ja kiinteästä maasta jalkojen alla vuosien ajan. Luonnonläheisyys ja joustava rakentamistapa olivat perheelle tärkeää. Nyt Ensiöiden täyslämpimässä saaristohuvilassa vietetään joulut, kesälomat ja viikonloput.

Unelmahuvila rakennettiin useita huvilapohjia yhdistellen

Kinnusen perhe rakensi unelmahuvilansa ottaen eri huvilapohjista itseään miellyttävät osat ja lisäten sekaan jotain omaa. Ympärivuotisessa käytössä olevan huvilan väki kiittelee Kastellia luotettavuudesta ja aikatauluissa pysymisestä.

Helsinki Pientalo sopi pienelle tontille kuin valettu

Rakentamista ei aiemmin oltu Alasten perheessä suunniteltu vakavissaan, mutta sopivan tontin tullessa vastaan taloprojekti lähti liikkeelle kuin itsestään. Toimiva ja käytännöllinen Helsinki Pientalo 140 sopi tontille täydellisesti, joten kaupat tehtiin nopeasti ja yhteistyö sujui Kastellin kanssa mutkattomasti.