Kastellin Collection-sisustuskokonaisuus

Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustustuotteisiin on koottu upea valikoima merkkituotteita, joista voit turvallisin mielin valita juuri omaan kotiisi sopivat. Kaikki sisustusmateriaalit ovat ammattilaisen huolella poimimia, ja voitkin luottaa niiden korkeaan laatuun.


Värit

Runsas värivalikoima Tikkurilan Tunne Väri -kartasta

Kodin uutta värimaailmaa miettiessä kannattaa pohtia, millaiset asiat saavat sinut ja perheesi viihtymään ja tuntemaan olonsa kotoisaksi. Tikkurilan Tunne Väri -värikartassa sävyjen nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi.

Hempeän vaaleanpunaiseksi sisustetun lastenhuoneen kruunaa vintage-vuodekatos Kastellin Naantalin asuntomessukodissa.

Puukuvioiset lattiat

Lattia on sisustuksen perustusta, joka luo pohjan kodin tunnelmalle ja tyylikkyydelle, olipa valintasi parketti, laminaatti tai vinyylilattia. Valitsemalla oikean lattiamateriaalin ja -tyylin, loihdit uudesta kodista paitsi visuaalisesti houkuttelevan, myös käytännöllisen ja mukavan.

Pergon vaalea, vedenkestävä laminaattilattia ja tilava keittiösaareke vesipisteellä, liedellä ja liesituulettimella skandinaavisesti sisustetussa Kastelli-talossa.

Lattia luo lähtökohdan koko kodin tunnelmalle. Collectionista löydät laajan valikoiman tyylikkäitä vaihtoehtoja, sävyjä ja materiaaleja, jotka täyttävät toiveesi ja auttavat sinua luomaan juuri sen oikean ilmeen kotisi sisustukseen.

Lämmin puunsävyinen tammiparketti ja yläkertaan vievä, mustaa ja puuta yhdistelevät suorat portaat kodissa, jonka oleskelutilassa on korkea, harjakattoa myötäilevä viisto maisemaikkuna.
Puinen design-ruokailuryhmä luo pehmeän kontrastin puukuvioisen vaalean lattian kanssa Kastellin sisustussuunnittelijan sisustamassa omakotitalossa.

Parketista huokuu tyyliä ja kodikasta lämpöä – myös tuntuna jalkapohjiin. Kaikki laminaattilattiamme ovat puolestaan Pergon AquaSafe-laminaatteja, jotka ovat erityisen kosteudenkestäviä. AquaSafe-tekniikan ansiosta laminaatit ovat vesitiiviitä aina viisteisiin saakka, mikä tekee niistä erittäin helppohoitoisia.


Laatat

Lattialaatat tuovat tyyliä ja käytännöllisyyttä

Kodin puukattoiselle saunaosastolle on valittu lämpimän hiekan sävyjä, ja pesuhuoneen lattialle valkoiset sekä seinille beigen väriset suuret neliölaatat.

Välitila- ja seinälaatat korostavat ja viimeistelevät tyyliä

Kodinhoitohuoneen välitilaa piristävät valkoiset puolipyöreät seinälaatat, jotka limittyessään muodostavat hauskan poutapilveä tai vaahtokylpyä muistuttavan yksityiskohdan beigen sävyllä maalattua seinää vasten.
Wc-tilan seinille on valittu ylellistä tunnelmaa henkivät suuret tummanharmaat antrasiittilaatat.

Seinälle ladottavilla laatoilla voi toteuttaa luovimmatkin unelmansa, koska seinällä laatan kokoon, kestävyyteen ja käytettävyyteen ei kohdistu samanlaisia vaatimuksia kuin lattiassa. Kastelli Collection tarjoaa laattavaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.


Valaistus

Tunnelmallinen valaistus

Collectionista voit valita kotiisi suosittuja sisustusvalaisimia. Laajasta valikoimastamme löytyy kiinteitä valaisimia keittiöön, pesutiloihin, kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneisiin. Kaikki talon valaisimet saa myös energiatehokkaina LED-valaisimina. Valitsemasi sisustusvalaisimet ja kiinteät valaisimet asennetaan valmiiksi Muuttovalmiiseen Kastelli-kotiisi.

Vaalean olohuoneen katossa on kaksi led-valokiskoa, joissa valaisimien suuntaa voi vaihdella.

Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneeleilla kontrastia ja näyttävyyttä

Sisäverhouspaneeleilla luot kotisi sisustukseen kontrastia ja näyttävyyttä. Valitse suosikkisi mm. mustan, harmaan, valkoisen ja puun eri sävyistä, ja rakenna kotiisi mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Sisäverhouspaneeleja voit käyttää esimerkiksi olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön tai wc:n seinissä.

Sisäverhouspaneelien ohella rimaseinät ja tilanjakajat tarjoavat visuaalisesti mielenkiintoisia tapoja elävöittää tiloja ja korostaa kodin toiminnallisuutta.

Greigen sävyiseksi sisustetun kodinhoitohuoneen ovensuusta näkyy saunan pukuhuoneen lämpimänsävyinen pystysuuntaan asennettu puinen sormipaneelitehosteseinä.
Puinen rimaseinä on ilmava ja kaunis tilanjakaja ruokailutilan ja avaran olohuoneen välissä.

Keittiö

Laadukas Puustelli-keittiö on paras osa kotia

Modernissa keittiösaarekkeessa on liesitaso, jossa integroitu liesituuletin on upotettu huomaamattomasti lieden keskelle. Keittiön kaapistoissa ja kiintokalusteissa on yhdistelty valkoisen, greigen ja harmaan sävyjä.

Puustelli-keittiö on kokkaajan ylpeys ja näyttävä osa sisustusta aivan kodin sydämessä. Valittavanasi on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joilla luot yksilöllisen ilmeen kotiisi. Kokonaisuutta täydentävät kodinkoneet Siemensin laadukkaasta ja energiatehokkaasta valikoimasta.

Mustat kiintokalusteet ja tummat lattialaatat tuovat eleganttia ryhtiä keittiöön, jossa musta on nostettu aksenttivärin sijasta päärooliin.
Pantryn eli ruokakomeron avattujen tuplaovien takaa paljastuu aamupalatarvikkeita, leivän leikkuupiste sekä kodin kierrätysastiat.

Laadustaan kiitellyn, kotimaisen Puustelli-keittiön toimivuus syntyy kestävistä materiaaleista ja huolella mietityistä yksityiskohdista. Esimerkiksi kätevän pantryn eli ruokakomeron ansiosta keittiö pysyy myös aina siistin näköisenä.


Pesuhuone

Ylellistä kylpylätunnelmaa

Pesuhuoneen seinät on kaakeloitu hiekanvärisillä suurilla neliölaatoilla. Saunassa on vaakasuuntaan asennetut sormipaneelit.

Pesuhuoneen ilmettä saat muunneltua helposti oman makusi mukaan erilaisten laattavaihtoehtojen avulla. Kastellin kauniit laatat ovat taattua Laattapiste-Pukkilan laatua ja niillä saat luotua pesuhuoneeseen ylellisen tunnelman. Unidrainin linjalattiakaivo tuo tilaan modernin silauksen ja mahdollistaa suurikokoisten lattialaattojen käytön. Kokonaisuuden voit kruunata valumarmorisella kylpyammeella, joka tekee pesuhuoneestasi rentouttavan kotikylpylän.


Sauna

Sauna hellii kehoa ja mieltä

Vaaleassa, valoisassa saunassa on vaniljan väriset kuusipaneelit, vaaleat lauteet levennetyllä alalauteella,, sylinterin muotoinen kiuas ja kirkas lasiseinä.
Moderni sauna, jossa on lauteisiin upotettu kiuas.

Rentouttava saunahetki tuo kaivatun hengähdystauon kiireiseenkin päivään. Kiukaan kihahdus ja lempeät löylyt rauhoittavat niin mieltä kuin kehoa. Suunnittele omaan makuusi sopiva sauna Collectionin korkeatasoisia materiaaleja hyödyntäen.

Lauteiden muotoilussa, materiaaleissa ja sävyissä on runsas valikoima erityylisiä vaihtoehtoja. Tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa ovat nykysaunojien suosituimpia valintoja, mutta Collectionista löydät erikoisempiakin laudemateriaaleja. Saunassa kannattaa panostaa myös valaistukseen, jolla voi viimeistellä rauhoittavan tunnelman.


Takka

Takka viimeistelee kodin ilmeen, tuoden lämpöä ja kodikkuutta jokaiseen hetkeen.

Mies rentoutuu suuren ikkunan äärelle sijoitetulla sohvalla kannettava tietokone sylissään. Selän takana loimottaa tuli mustassa Tulikiven takassa.

Collection-valikoimasta löydät huippulaadukkaat Tulikiven takat. Valitse vain mieluisa malli ja pintamateriaali. Varaavalla takalla tuot myös säästöä kodin lämmityskustannuksiin.


Skandinaavisen vaalean kodin yksityiskohtana kiiltää kookas musta Tulikiven takka.
Mustan Hilpu-kamiinan suuri kaareva luukku näyttää tulen huonetilaan.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi