Viva 66/81 ja 66/81

Kaupunkitontille suunniteltu nykyaikainen paritalo tarjoaa valoisat asunnot kahdella makuuhuoneella ja omaa rauhaa asukkailleen.

Huonekuvaus
3H, K, KHH, WC, VH, PH, S
Huoneistoala
132 m2
Kerrosala
162 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kaupunkitontille suunniteltu kompakti paritalo tarjoaa valoisat asunnot kahdella makuuhuoneella ja omaa rauhaa asukkailleen. Sisäänkäynnit ovat asuntojen päätyseinällä. Tulosuunta asunnolle voi olla joko talon edestä tai takaa, ja sisäänkäynnin katos on peilattavissa haluttuun suuntaan.

Viva-malliston juju on tarjota kokoaan väljempiä koteja taajaman sykkeestä ja palveluiden läheisyydestä nauttiville ihmisille. Virtaviivainen ja ajattoman tyylikäs Viva 66/81 + 66/81 -paritalo on suunniteltu istumaan vaivattomasti kaupunkitonteille, jossa fiksusti suunniteltu talomalli tarjoaa myös mukavasti yksityisyyttä asukkailleen. Pysty- ja vaakaikkunoiden vuorottelu antaa rakennukselle yksilöllisen ilmeen.

Heti sisään astuessa kotiintulijaa tervehtii viihtyisiin ja valoisiin oleskelutiloihin avautuva näkymä. Olohuone on sijoitettu keskelle asuntoa kodin lämpimäksi ja suojaisaksi sydämeksi. Molemmat makuuhuoneet on sijoitettu asunnon toisen päädyn rauhaan. Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy haluttu ja arkea helpottava vaatehuone. Kodinhoitohuoneen ansiosta koti on helppo pitää järjestyksessä ja omassa saunassa on mukava rentoutua päivän tai juoksulenkin päätteeksi.

Kokkailun ja ruokailun lomassa on ilo katsella avoimen keittiö/ruokailutilan isoista ikkunoista avautuvaa näköalaa omalle tilavalle terassille ja suojaisalle piha-alueelle.

Varaston rajaamaan kulmaukseen jäävä katettu terassialue on myös helposti lasitettavissa, jolloin omasta aitiopaikasta voi nauttia vapaammin säätiedotusta vilkuilematta.

Sisääntulokatoksen yhteyteen on saatavissa kylmä varastotila.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Paritalot

Tuplana toimivammin

Paritalo on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu, jossa voit tehdä merkittäviä säästöjä. Kustannuksia voidaan puolittaa kahden rakentajan kesken esimerkiksi tekemällä hankintoja yhdessä ja säästämällä toimituskuluissa.

Runsas valikoima

Markkinajohtaja Kastellin mallistosta löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä paritaloja, joiden laatu ja toimivuus on huippuluokkaa.

Voimaa yhdessä rakentamisesta

Rakentamisessa on monia työvaiheita, joita on hankala tai jopa mahdotonta tehdä itse. Paritaloa rakentavat perheet voivat auttaa toisiaan rakentamisessa, lastenhoidossa ja ostosreissuissa, jolloin jää enemmän aikaa itse tekemiseen.


Laadukas ja turvallinen paritalo

Kastelli on turvallinen yhteistyökumppani; energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista järkevimmän tavan rakentaa myös paritalon.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi