Viva 76/98 ja 76/98

Kompaktia avaruutta kahdessa kerroksessa. Tämä viehättävä ja skandinaavisen tyylikäs paritalo istuu vaivattomasti pienillekin kaupunkitonteille.

Huonekuvaus
3H, K, KHH, WC, VH, PH, S
Huoneistoala
152 m2
Kerrosala
195 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kompaktia avaruutta kahdessa kerroksessa. Viehättävä ja skandinaavisen tyylikäs paritalo istuu vaivattomasti pienille kaupunkitonteille. Näyttävin yksityiskohta on koko asunnon levyinen, kahden kerroksen korkuinen katos, joka suojaa kodin parveketta ja terassia keskipäivän paahteelta, sateelta ja naapureiden katseilta.

Kaksikerroksinen Viva 76/98 + 76/98 -paritalo on kaupunkimaisen naapuruston silmiähivelevä helmi. Valoisa koti istuu fiksusti pienille tonteille tarjoten samalla tervetullutta yksityisyyttä naapureiden suuntaan.

Hukkaneliöttömäksi suunnitellun kodin alakerta on pyhitetty yhdessäololle ja rentoutumiselle. Avaran olohuoneen suuret ikkunat avautuvat oman pihan suuntaan ja antavat luonnonvalon tulvia kodin sisätiloihin.

Voisiko kesäinen aamubrunssi maistua missään paremmalta kuin omalla terassilla?

Kodin kenties näyttävin yksityiskohta on koko asunnon levyinen ja kahden kerroksen korkuinen tyylikäs ja myös energiatehokkuuden kannalta funktionaalinen katos. Se suojaa asuntoa kuumimmalta päivänporotukselta ja katoksen alla avautuvaa terassia ja parveketta niin sään oikuilta kuin naapureiden katseiltakin.

Yläkerran rauhasta löytyy kaksi väljää makuuhuonetta, kodinhoitohuone sekä sauna- ja pesutilat. Päämakuuhuoneesta voi astua suoraan parvekkeelle aamuaurinkoa tervehtimään ja haukkaamaan keuhkot täyteen kasteenraikasta ilmaa.

Saunasta on helppo tassutella tänne vilvoittelemaan.Katettu parveke on myös helposti lasitettavissa.

Kätevästi sisääntulokatoksen yhteydessä on lämmin varasto, joka on samalla myös kodin tekninen tila. Sukset, Stigat, sienestysämpärit ja SUP-laudat sujahtavat helposti talteen kotiovelle saapuessa.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Paritalot

Tuplana toimivammin

Paritalo on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu, jossa voit tehdä merkittäviä säästöjä. Kustannuksia voidaan puolittaa kahden rakentajan kesken esimerkiksi tekemällä hankintoja yhdessä ja säästämällä toimituskuluissa.

Runsas valikoima

Markkinajohtaja Kastellin mallistosta löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä paritaloja, joiden laatu ja toimivuus on huippuluokkaa.

Voimaa yhdessä rakentamisesta

Rakentamisessa on monia työvaiheita, joita on hankala tai jopa mahdotonta tehdä itse. Paritaloa rakentavat perheet voivat auttaa toisiaan rakentamisessa, lastenhoidossa ja ostosreissuissa, jolloin jää enemmän aikaa itse tekemiseen.


Laadukas ja turvallinen paritalo

Kastelli on turvallinen yhteistyökumppani; energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista järkevimmän tavan rakentaa myös paritalon.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi