Viva 89/101 ja 89/101

Tuplasti auvoista arkea kaupunkitonteille. Kolmen makuuhuoneen valoisa asunto tarjoaa neliöitään väljempää asumista nykyaikaisessa kodissa.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, WC, VH, PH, S
Huoneistoala
178 m2
Kerrosala
202 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Tuplasti auvoista arkea kaupunkiympäristöön. Kolmen makuuhuoneen valoisat asunnot tarjoavat neliöitään isompaa asumista nykyaikaisessa kodissa. Sisäänkäynti on päätyseinällä ja tulosuunta asunnolle voi olla joko talon edestä tai takaa. Sisäänkäynnin katos on peilattavissa haluttuun suuntaan.

Omaa rauhaa vai eloisa ympäristö palveluiden kupeessa? Miksi tinkiä jommasta kummasta, kun voi saada molemmat. Yksikerroksinen Viva 89/101 + 89/101 on helppo asemoida tiiviinpuoleisillekin kaupunkitonteille, sillä paritalon ikkunat avautuvat pääasiassa rakennuksen suojaisiin päihin.

Auvoisan arjen salaisuus piilee toimivassa tilasuunnittelussa. Heti eteisestä astuessa kotiintulijoita on vastassa kodin avara sydän: keittiön, keittiösaarekkeen, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama avoin ja viihtyisä oleskelutila, johon saa halutessaan myös takan. Oleskelutilojen suurista ikkunoista avautuva näkymä suuntautuu väljälle terassille ja omalle piha-alueelle, sopivasti yksityiseen suuntaan naapureiden katseilta.

Päämakuuhuoneen yhteydessä on haluttu ja syystäkin toivottu vaatehuone, jonka kautta pääsee kulkemaan kätevästi suoraan kodinhoitohuoneeseen sekä saunaosaston pesutiloihin – ja toisin päin. Arkiaamujen kiireiselle poukkoilulle voi siis heittää hyvästit ja iltapesultakin on helppo pujahtaa vaikka suoraan puhtaiden lakanoiden syleilyyn. Pesutilasta löytyy paikka myös toiselle wc:lle. Kolmas makuuhuone muuntuu helposti perheesi tarpeiden mukaan työ- tai vierashuoneeksi, tai vaikkapa omaksi kuntoilutilaksi.

Epäsymmetrinen harjakatto tekee syvärunkoisesta Viva-paritalosta kauniin sopusuhtaisen. Pysty- ja vaakaikkunoiden vuorottelu luo rakennukselle sen tyylikkään ominaisilmeen.

Sisääntulokatoksen yhteyteen on saatavissa kylmä varastotila.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Paritalot

Tuplana toimivammin

Paritalo on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu, jossa voit tehdä merkittäviä säästöjä. Kustannuksia voidaan puolittaa kahden rakentajan kesken esimerkiksi tekemällä hankintoja yhdessä ja säästämällä toimituskuluissa.

Runsas valikoima

Markkinajohtaja Kastellin mallistosta löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä paritaloja, joiden laatu ja toimivuus on huippuluokkaa.

Voimaa yhdessä rakentamisesta

Rakentamisessa on monia työvaiheita, joita on hankala tai jopa mahdotonta tehdä itse. Paritaloa rakentavat perheet voivat auttaa toisiaan rakentamisessa, lastenhoidossa ja ostosreissuissa, jolloin jää enemmän aikaa itse tekemiseen.


Laadukas ja turvallinen paritalo

Kastelli on turvallinen yhteistyökumppani; energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista järkevimmän tavan rakentaa myös paritalon.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi