Viva 93/115 ja 93/115

Väljää asumista kaupunkitonteille. Skandinaavisen tyylikäs paritalo tarjoaa perheellesi kolme makuuhuonetta ja omaa rauhaa kahdessa kerroksessa.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, WC, VH, PH, S
Huoneistoala
186 m2
Kerrosala
230 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kaksin verroin väljää asumista tiiviille kaupunkitonteille. Skandinaavisen tyylikkään paritalon asunto tarjoaa kolme makuuhuonetta, kotoilun auvoa ja omaa rauhaa naapureiden katseilta suojassa. Miltä maistuisi aamukahvi omalla katetulla parvekkeella tai aurinkoisella terassilla?

Viva 93/115 + 93/115 on modernin tyylikäs kaksikerroksinen paritalo, joka on suunniteltu istumaan vaivattomasti kaupunkialueiden pienikokoisille tonteille.

Hukkaneliöttömän kodin alakerta kutsuu viettämään laatuaikaa perheen ja ystävien kesken. Väljä olohuone-keittiö saarekkeineen mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa ja oleskelutiloihin mahtuu helposti myös ruokailuryhmä. Suuret ikkunat päästävät luonnonvalon tulvimaan sisätiloihin ja avautuvat yksityiseen suuntaan omalle pihalle.

Miltä tuntuisi herätä päivään astumalla makuuhuoneesta parvekkeelle aurinkoa tervehtimään ja haukkaamaan keuhkot täyteen aamukasteesta raikasta ilmaa?

Viihtyisän kotoilun kruunaa kodin näyttävin ominaispiirre: koko asunnon levyinen ja kahden kerroksen korkuinen tyylikäs katos. Se suojaa kotia kuumimmalta päivänporotukselta ja samalla alla avautuvaa parveketta sekä terassia niin sään oikuilta kuin naapureiden katseiltakin.

Yläkerran kolme makuuhuonetta tarjoavat perheellesi hyvät yöunet. Yksi niistä voi toimia myös esimerkiksi rauhallisena työhuoneena. Kodinhoitohuone ja saunaosasto löytyvät nekin yläkerrasta, minkä ansiosta arjen pyykkäysaskareet, peseytyminen ja pukeutuminen on helppo hoitaa ilman ylimääräistä ramppaamista kerrosten välillä. Rentouttavista löylyistä on helppo pujahtaa parvekkeelle vilvoittelemaan. Katettu parveke tarjoaa yksityisyyttä naapureiden suuntaan ja on myös helposti lasitettavissa. Varasto, joka on samalla kodin tekninen tila, löytyy kätevästi sisääntulokatoksen alta. Sisääntulokatoksen yhteyteen on mahdollista saada myös kylmä varasto lisäsäilytystilaksi.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Paritalot

Tuplana toimivammin

Paritalo on kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu, jossa voit tehdä merkittäviä säästöjä. Kustannuksia voidaan puolittaa kahden rakentajan kesken esimerkiksi tekemällä hankintoja yhdessä ja säästämällä toimituskuluissa.

Runsas valikoima

Markkinajohtaja Kastellin mallistosta löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä paritaloja, joiden laatu ja toimivuus on huippuluokkaa.

Voimaa yhdessä rakentamisesta

Rakentamisessa on monia työvaiheita, joita on hankala tai jopa mahdotonta tehdä itse. Paritaloa rakentavat perheet voivat auttaa toisiaan rakentamisessa, lastenhoidossa ja ostosreissuissa, jolloin jää enemmän aikaa itse tekemiseen.


Laadukas ja turvallinen paritalo

Kastelli on turvallinen yhteistyökumppani; energiatiiviit rakenteet, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä kokonaisedullinen hinta tekevät Kastellista järkevimmän tavan rakentaa myös paritalon.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi