Rinne 109/130

Porrastetun lattian rinnetalo loivalle rinnetontille. Skandinaavisen tyylikäs kolmen makuuhuoneen koti hurmaa huonekorkeudella, toimivilla tilaratkaisuilla ja katetulla lasitettavalla terassilla.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S, VAR/TEKN
Huoneistoala
109 m2
Kerrosala
130 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

Sisääntulo tähän kolmen makuuhuoneen rinnetalomalliin käy ylärinteen puolelta. Kodin väljän viihtyisät oleskelutilat sekä katettu, helposti lasitettava terassi ovat suojaisasti alarinteen puolella. Epäsymmetrinen harjakatto sekä tyylikkäät kuultokäsittelyt talon syvennyksissä viimeistelevät kodin modernin ja ilmavan ilmeen.

Heti sisään astuessa avautuu päivänvalossa kylpevä näkymä korotettuun oleskelutilaan ja läpi talon. Lattiaporrastus on talon keskiosassa. Talomalliin on mahdollista tehdä pienin muutoksin isompikin porrastus rinteen mukaan.

Auvoisaa arkea ja kotoilun juhlaa

Eteisen yhteyteen on suunniteltu wc:n ohella erityisen kätevä arkieteinen, joka helpottaa eloa ja oloa niin marraskuisessa kurarumbassa kuin nelijalkaisten ystävienkin kanssa. Eteinen pysyy vaivatta siistinä ja väljänä, kun ulkoiluvaatteet löytävät helposti tiensä joko eteisen kaapistoon tai arkieteisen suojiin. Sukset, pulkat ja puutarhavälineet puolestaan sujahtavat kätevästi odottamaan seuraavaa päivää sisääntulon viereiseen tekniseen tilaan, joka toimii samalla varastona.

Makuuhuoneista kaksi on rauhallisessa sopessaan ylärinteen puolella – valoisa vaatehuone seuranaan – ja yksi omissa oloissaan alarinteen puolella. Yhden makuuhuoneista voi pyhittää kätevästi etätyötilaksi tai vierashuoneeksi asukkaiden kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Koti on omiaan hivelemään huonekorkeutta arvostavien mieltä. Sitä onkin tarjolla hieman yli 3 metrin edestä oleskelutiloissa sekä oleskelutilan viereisessä makuuhuoneessa. Avoimesta olo-keittiöstä avautuu maisemalliset näkymät kodin takapihan suuntaan. Vaihtuvia vuodenaikoja voi ihailla korkeista ikkunoista, joiden ansiosta luonnonvalo löytää hyvin tiensä sisätiloihin talvellakin.

Vinkki: Talomallin pohjaratkaisu on sovellettavissa helposti myös tasamaaratkaisuihin.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi