Rinne 120/136

Neljän monikäyttöisen makuuhuoneen porrastettu talomalli täyttää monenlaisten perheiden tarpeet loivilla rinnetonteilla. Korkeat oleskelutilat, suuri katettu terassi ja erinomainen keittiö ovat kodin helmiä.

Huonekuvaus
5H, K, KHH, VH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S
Huoneistoala
120 m2
Kerrosala
136 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

Ympäristöön kuin ympäristöön kauniisti istuva katseenvangitsija hurmaa epäsymmetrisellä harjakatollaan, ulkoverhouksen tyylikkäillä kuultokäsittelyillä syvennyksillä sekä suurilla ikkunoillaan. Tässä loivan rinnetontin talomallissa sisäänkäynti ja oleskelutilat ovat alarinteen puolella.

Kodin näyttävä sisäänkäynti johdattaa suoraan korkeaan eteis- ja oleskelutilaan. Eteisen yhteydestä löytyy monen hartaasti toivoma arkieteinen. Arkieteisen hyödyllisyyttä lisää entisestäänkin se, että tilaan on myös oma sisäänkäyntinsä pääoven vieressä. Tilassa on lisäksi teknisen tilan laitteet.

Kotoilun ja kokkailun iloa avarassa kodissa

Hieman yli kolmimetriset oleskelutilat ovat näyttävän korkeat, mikä saa talomallin tuntumaan vielä neliöitäänkin avarammalta. Lattiaporrastus on talon keskiosassa. Myös isompi porrastus onnistuu pienin muutoksin rinnetontin jyrkkyyden mukaan.

Kodin yleisilme on helppo säilyttää siistinä, kun kaikelle löytyy oma paikkansa. Oleskelutilojen päätyyn on sijoitettu unelmakeittiö, joka täyttää vaativammankin kokin toiveet. Säilytys- ja pöytätilaa on suunniteltu reilusti. Tyylikäs ja käytännöllinen keittiösaareke rajaa keittiön omaksi alueekseen ja toimii samalla kätevänä laskutilana sekä tarjoilupaikkana. Samalla se mahdollistaa seurustelun perheen tai illallisvieraiden kanssa ruokavalmistelujen lomassa.

Ruokailuryhmä sopii hyvin aitiopaikalle maisemallisten ikkunoiden ääreen. Tai miksipä ei siirtyisi ulos nauttimaan maisemista? Hitaiden aamujen värikylläiset brunssit ja kesäiset perheateriat maistuvat mitä parhaimmilta omalla terassilla nautittuna. Eikä haittaa vaikka välillä ripsisi vettäkin: kodin kaunis ja todella tilava katettu terassi on helposti lasitettavissa. Niinpä illanistumisesta ulkosalla voi nauttia aina alkukeväästä pitkälle syksyyn, eikä terassia tarvitse olla alvariinsa lakaisemassa puhtaaksi lehdistä ja neulasista.

Terassin katto antaa oleskelutilojen ikkunoille suojaa kuumimmalta auringonpaisteelta erityisesti kesäaikaan. Tämä rakenteellinen ratkaisu vähentää viilennyksen tarvetta kesällä.

Arjen luksus syntyy toimivista ratkaisuista ja joustavista neliöistä

Kodin kaksi wc-tilaa helpottavat perheen aamuruuhkia. Niistä toinen löytyy eteisestä ja toiseen pääsee helposti sekä kahdesta makuuhuoneesta että saunatiloista ja kodinhoitohuoneesta. Sujuva perhearki jatkuu pesuhuoneessa, jossa suihkuja on kaksin kappalein.

Saunan vilvoitteluterassi on suojaisasti talon takapihan puolella, jonne pääsee suoraan kodinhoitohuoneen kautta. Reilun kokoisesta kodinhoitohuoneesta on puolestaan helppo astua ulos tuulettamaan tekstiilejä tai poimimaan ulkoilmassa kuivuneet pyykit omille paikoilleen. Vaatehuoneen ansiosta niille löytyy runsaasti säilytystilaa.

Neljän makuuhuoneen koti vastaa monenlaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Väljä päämakuuhuone on kätevästi kodinhoito- ja pesutilojen lähellä. Pariovellinen mh2 oleskelutilojen kyljessä sopii erinomaisesti myös tv- ja viihdetilaksi tai vierashuoneeksi. Mh3 voi toimia tavanomaisen makuuhuonekäytön lisäksi esimerkiksi työhuoneena, studiona tai modernina saunatupana löylyjen lomassa. Mh4:ssä on hyvää säilytystilaa ja kunnon paikka koululaisen tai etätyöskentelijän työpisteelle.

Talomallin pohjaratkaisu on sovellettavissa helposti myös tasamaaratkaisuihin.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi