Rinne 126/181

Tyylikäs rinnemalli, joka soveltuu myös paritaloksi. Sisäänkäynti on alarinteen puolella. Pohjakerrokseen kuuluu autotalli, josta pääsee suoraan taloon sisälle. Yläkerran oleskelutila on koko talon pituinen, samoin näyttävä katettu parveke sen edessä.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, AT, VAR/TEKN
Huoneistoala
126 m2
Kerrosala
181 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Tässä tyylikkään virtaviivaisessa rinnetalomallissa sisäänkäynti on alarinteen puolella. Tilavan eteisen yhteydessä on kätevä arkieteinen, joka auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä lumi- ja rapakeleilläkin. Kellarikerrokseen kuuluu autotalli, josta pääsee suoraan taloon sisälle arkieteisen kautta. Varasto/tekninen tila on autotallin yhteydessä.

Yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta on alakerrassa, ja sen yhteydessä on arkea helpottava vaatehuone. Alhaalta löytyy myös mukavan kokoinen kodinhoitohuone sekä saunaosasto pesutiloineen. Löylyistä voi pujahtaa aulan kautta pihaterassille haukkaamaan happea. Aulassakaan ei tarvitse aivan heti hapuilla valokatkaisijaa, sillä ylös vievän portaikon suuri ikkuna päästää luonnonvalon aulaan asti.

Kodin viihtyisät ja avaraksi suunnitellut oleskelutilat tunnelmallisine takkoineen ja saarekkeellisine avokeittiöineen löytyvät yläkerrasta, hienojen näköalojen ääreltä. Suurin ikkunoin kruunattu oleskelutila on koko talon pituinen, ja samoin on näyttävä katettu parveke sen edessä. Parvekkeen katos myös suojaa kotia ja asukkaita keskipäivän kuumimmalta auringonporotukselta.

Yläkerrasta löytyy lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä suihkulla varustettu tilava wc. Yläkerran mh3:n kautta pääsee kulkemaan piha-alueelle ylärinteen puolelta. Haluttaessa yläkertaan, talon vasempaan päätyyn, voi loihtia kolmannen makuuhuoneen oleskelutiloja lyhentämällä.

Pohjaratkaisu soveltuu myös paritaloksi.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi