Rinne 129/147

Neljän monikäyttöisen makuuhuoneen ja ilmavan huonekorkeuden koti on loivan rinnetontin moderni kaunotar, jossa sisäänkäynti on ylärinteen puolella.

Huonekuvaus
5H, K, KHH, ARKIET/TEKN, 2WC, PE, S
Huoneistoala
129 m2
Kerrosala
147 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

Tässä modernin raikkaassa loivan rinnetontin talomallissa pääsisäänkäynti on suunniteltu ylärinteen puolelle ja korkeat oleskelutilat avarine terasseineen vastaavasti alarinteen rauhaan. Lattiaporrastus on talon keskiosassa. Isompikin porrastus onnistuu pienin muutoksin rinteen kaltevuuden mukaan.

Epäsymmetrinen harjakatto ja ulkoverhouksen kuultokäsittelyt syvennykset viimeistelevät kodin skandinaavisen tyylikkään ilmeen.

Modernit tilaratkaisut palvelevat kotoilijoita saumattomasti

Heti sisään astuessa kotiintulijoita ilahduttaa läpi talon ja korotettuun oleskelutilaan avautuvat näkymät. Suuret maisemalliset ikkunat ja laaja terassi kutsuvat luokseen rentoutumaan.

Terassin katto antaa oleskelutilojen ikkunoille suojaa kuumimmalta auringonpaisteelta erityisesti kesäaikaan. Tämä rakenteellinen ratkaisu vähentää viilennyksen tarvetta kesällä.

Kätevä arkieteinen eteisen kyljessä puolestaan tekee menemisestä ja tulemisesta vaivatonta säähän ja vuodenaikaan katsomatta. Mikä parasta, arkieteiseen pääsee myöskin suoraan kuistilta erillisen sisäänkäynnin kautta. Tekninen tila on yhdistetty arkieteiseen.

Kampauspöytä, työhuone, kuntoilutila tai kisastudio – toimiva koti on aina perheesi näköinen

Makuuhuoneista kolme on ylärinteen puolella. Niiden rauhallinen sijoittelu takaa makoisat unet nukkujille. Yksi huoneista soveltuu hyvin myös tv- ja viihdehuoneeksi, tai esimerkiksi työhuoneeksi, jossa on helppo keskittyä ajatustyöhön ja etäpalavereihin. Korkeiden ikkunoiden ansiosta valokatkaisijaa ei tarvitse hapuilla ensitöikseen talvellakaan.

Päämakuuhuone on omassa rauhassaan alarinteen puolella. Täällä perheen vanhemmat saavat nauttia sekä ilmavasta huonekorkeudesta että runsaasta kaappitilasta. Huoneeseen saa kätevästi myös työpisteen tai luonnonvaloisan kampauspöydän, jonka äärellä hiustenlaitto- ja kauneudenhoitorutiinit sujuvat seesteisesti poissa hammasharjojen ja arkisen aamuhulinan keskeltä. Päämakuuhuoneesta pääsee vaivattomasti suoraan kodinhoito- ja peseytymistiloihin.

Talomallissa on kaksi wc.tä, joista toinen on järkevästi eteisen yhteydessä ja toinen palvelee sauna- ja pesutilassa.

Arjen luksus jatkuu keittiössä, oleskelutiloissa ja terassilla

Suuret ikkunat ja yli kolmimetrinen sisäkatto tekevät oleskelutiloista ylelliset. Ne myös pysyvät helposti siistinä, kun kaikelle löytyy oma paikkansa. Kotisohvalta käsin on ilo ihailla maisemia ja nautiskella iltojen pimetessä takkatulen tunnelmallisesta loimotuksesta.

Oleskelutilojen päätyyn on sijoitettu kokkaajan kuin kokkaajan toiveet täyttävä modernisti varusteltu keittiö, jonka kaunis ja käytännöllinen keittiösaareke rajaa omaksi alueekseen. Säilytys- ja pöytätilaa on runsaasti. Saareke toimii hyvänä laskutilana ja tarjoilupöytänä. Se mahdollistaa myös rupattelun perheen tai illallisvieraiden kanssa ruoanlaiton lomassa.

Kookkaampikin ruokailuryhmä istuu vaivattomasti kodin maisemallisten ikkunoiden ääreen. Kesäisin ruokailutilasta on helppo astua ulos talomallin erittäin tilavalle katetulle terassille nauttimaan yltäkylläistä brunssia, päivällistä tai vaikka raikkaita mocktaileja. Terassin voi myös lasittaa, mikä pidentää terassikautta alkukeväästä pitkälle syksyyn ja suojaa perheesi omaa ulkoilmakeidasta puista putoavilta lehdiltä, neulasilta, pölyltä ja sateilta.

Talomallin pohjaratkaisu on sovellettavissa helposti myös tasamaaratkaisuihin.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi