Rinne 131/154

Joustavaa kotoilua ja muunneltavia neliöitä. Tyylikäs ja arkkitehtuuriltaan skandinaavisen siro rinnetalo tarjoaa avoimet oleskelutilat yläkerrassa sekä paljon mahdollisuuksia tilojen muunteluun. Pohjaratkaisu sopii myös paritalon pohjaksi.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PH, S, HARRASTETILA, TEKN
Huoneistoala
131 m2
Kerrosala
154 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Väljäksi ja tilavaksi suunniteltu näyttävä rinnetalo asettuu poikittain rinteeseen nähden, mikä luo kodille arkkitehtonisesti yksilöllisen ja kiehtovan ilmeen. Kodin sisäänkäynti on ylärinteen puolella. Tulijaa vastassa on sekä tilava eteinen että kätevä arkieteinen, josta on säiden vaihdellessa huomattavasti iloa niin vaatesäilytyksen kuin perheen kaksi- ja nelijalkaisten jäsentenkin kannalta.

Yläkerrassa kotoilijoita ilahduttavat avarat oleskelutilat takkoineen sekä suurista ikkunoista avautuvat hienot näköalat. Täältä löytyy myös yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta sekä toinen wc suihkutilalla varustettuna. Avoimeen saarekkeelliseen keittiöön mahtuu mukavankokoinen ruokailuryhmä, jossa voi nauttia hyvän ruoan lisäksi maisemista – tai josta voi säiden helliessä siirtää herkutteluhetken kodin avaralle parvekkeelle:

Kodin suuret ja näyttävät parveketilat tarjoavat reilusti lääniä oleskeluun. Yläkerran parvekkeelta avautuu näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Mikä mukavinta, seinäke antaa parvekkeelle yksityisempää huonetilan tuntua. Alakerrassa on niin ikään iso katettu terassitila, josta löytyy hieno aitiopaikka porealtaalle.

Alakerran rauhaan on sijoitettu kaksi makuuhuonetta sekä kodin saunaosasto pesutiloineen ja kodinhoitohuoneineen. Monikäyttöinen harrastetila on kodin hieno erityispiirre. Sitä voi hyödyntää esimerkiksi rauhallisena työhuoneena tai tilan voi pyhittää kotiteatteriksi perheen leffailtoihin ja kisastudiointiin.

Päämakuuhuoneessa on helppo nukkua yönsä makeasti. Herätessä mieltä hivelee hulppean kokoinen ikkuna, josta avautuu kauniit näkymät oman pihan luontoon. Pihalle on kulku tämän huoneen kautta katetun terassin läpi. Päämakuuhuoneen yhteydessä myös oma vaatehuone.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi