Rinne 142/168

Level-malliston rinnemallissa sisäänkäynti on rinteen päällä. Olohuoneesta pääsee tilavalle parvekkeelle, josta avautuu komeat näkymät. Kaksi makuuhuoneista on yläkerrassa, kaksi alhaalla. Kätevä työ- ja harrastehuone muuttuu tarvittaessa helposti viidenneksi unihuoneeksi.

Huonekuvaus
5-6 H, K, KHH, ARKIET, VH, 2WC, PKH, PH, S, VAR/TEKN
Huoneistoala
142 m2
Kerrosala
168 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kodin sisäänkäynti on ylärinteen puolella, mutta sen voi halutessaan toteuttaa myös alempaan kerrokseen. Sisään astuessa kotiintulijaa tervehtii helposti siistinä pysyvä eteinen, kätevä arkieteinen sekä kaunis läpitalon näkymä.

Yhteiset avoimet oleskelutilat tunnelmallisine takkoineen on sijoitettu yläkertaan, hienojen näköalojen äärelle. Avoimen keittiön maisemaikkunan ääreen mahtuu mukavankokoinen ruokailuryhmä, josta on ilo ja etuoikeus ihailla lähiluontoa hyvän ruoan lomassa. Olokeittiöstä perheen on helppo siirtyä kodin avaralle parvekkeelle nauttimaan aurinkoista brunssia tai istumaan iltaa vieraiden kanssa.

Yläkerroksesta löytyy kodin toinen wc ja kaksi makuuhuonetta. Toinen makuuhuoneista soveltuu erityisen hyvin kodin työtilaksikin. Oleskelutiloja voi halutessaan kasvattaa myös entistäkin suuremmiksi toisen makuuhuoneen tilalle.

Koko talon pituinen parveke katoksineen luo rinnekodille näyttävän ilmeen ja antaa lisäksi kaivattua suojaa kuumimmalta auringonpaisteelta niin asunnolle kuin parvekkeella viihtyjillekin.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää sekä tilava aula ja oleskelutila. Modernissa ja hyvin suunnitellussa talossa ei tarvitse alati hapuilla valokatkaisijaa, sillä portaikon suuri ikkuna antaa luonnonvalon tulvia aulaan asti. Oleskelutila on mahdollista muuttaa myös makuuhuoneeksi. Vaihtoehtoisesti pääsisäänkäynnin voi toteuttaa tähän tilaan, mikäli sisäänkäynti halutaan alarinteen puolelle.

Kun on aika saunoa, aulatilan kautta on helppo vilahtaa omalle pihaterassille jäähdyttelemään ja nauttimaan virvokkeita. Kulku pesu- ja saunatiloihin käy pukuhuoneen läpi, jossa niin perheen kuin saunavieraidenkin on mukava pukeutua kaikessa rauhassa. Alakerrasta löytyy niin ikään erillinen kodinhoitohuone, josta on helppo kiikuttaa pestyt pyykit aulan läpi ulos kuivumaan.

Pohjaratkaisu sopii myös paritalon pohjaksi.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi