Rinne 94/122 + 94/122

Onko näin näyttävää rinnetontin paritaloa nähtykään? Talomalli erottuu massasta myöskin erinomaisella tilasuunnittelullaan: kolmen makuuhuoneen lisäksi asunnoissa on todella tilavat keittiöt ja ilahduttavan kokoiset kodinhoitohuoneet.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, 2WC, PH, S, VAR/TEKN
Huoneistoala
187 m2
Kerrosala
243 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Rinnetontille sopiva paritalomalli loistaa paitsi vaikuttavalla ulkonäöllään myös erinomaisella tilan käytöllä: asuntojen neliömäärään nähden kokonaisuuteen on loihdittu kolmen makuuhuoneen ohella hyvin tilavat avokeittiöt sekä ilahduttavan kokoiset kodinhoitohuoneet.

Tähän kotiin on aina ilo saapua ylärinteen puolelta, koko talon mittaisen syvennyksen suojista. Heti eteisestä avautuu sykähdyttävän kaunis näkymä kohti asunnon rinteen puoleisia maisemallisia ikkunoita, joiden takana kotoilijoita odottaa koko asunnon levyinen, katettu ja näyttävän korkea parvekealue.

Avara olohuone-keittiö houkuttelee viihtymään yhdessä ja tarjoaa puhdasta kotoilun iloa: mieli lepää takkatulen äärellä vuodenaikojen muutoksia ihaillen ja avoimessa keittiössä riittää hyvin tilaa myös koko perheen ruokailuryhmälle. Kesäisin hulppea parveke kutsuu nauttimaan tuoksuvat aamukahvit, croissantit ja tuorepuurot raikkaaseen ulkoilmaan.

Yläkerrassa on suihkullinen wc eteisen yhteydessä sekä työhuoneeksi hyvin soveltuva makuuhuone.

Alakertaan siirryttäessä portaikon suuri ikkuna varmistaa, että luonnonvalo pääsee esteettömästi valaisemaan alakerran aulaa. Täältä löytyvät niin kodinhoitotila, saunaosasto pesutiloineen kuin kaksi makuuhuonettakin. Makuuhuoneiden tuntumassa on erillinen wc.

Tilavasta päämakuuhuoneesta avautuu hieno näkymä omalle pihalle suuren ikkunan ja terassioven ansiosta. Kulku piha-alueelle käy katetun terassin kautta.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Rinnetalot

Tontilla laaksoa ja kukkulaa?

Meidän kanssamme rinnetontti ei ole haaste. Se on mahdollisuus. Jyrkkäkään tontti ei estä yksilöllistä kotiunelmaasi toteutumasta: Rinnemallistossamme on vaihtoehtoja sekä loivalle että mäkisemmälle tontille. Kastellin näyttävät rinnetalot mukailevat maaston muotoja ja sointuvat kauniisti ympäristöönsä. Pääsisäänkäynti voi olla rinteen päällä tai sen alapuolella.

Muokattavuus

Huomaathan, että useista Kastellin talomalleista saa helposti muokattua myös rinnemallin. Kysy lisää asiantuntevilta kauppiailtamme!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi