City 101/115

Sopivan kompakti, luonnonvalossa kylpevä kolmen makuuhuoneen koti tarjoa läpitalon näkymiä ja toimivaa tilaa kaupunkimaiseen elämään. Saarekkeellinen olokeittiö ja helposti kalustettava terassi kruunaavat kotona viihtymiseen.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S
Huoneistoala
101 m2
Kerrosala
115 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Sopivan kompakti, luonnonvalossa kylpevä koti tarjoa läpitalon näkymiä ja ihanteellisesti toimivaa tilaa kaupunkimaiseen elämään. Helposti kalustettava terassi kruunaa kotona viihtymiseen.

Suunnittelimme City 101 -omakotitalon asiakkaidemme ahkerimmin toivomien arjen mukavuuksien ympärille. Valoisa koti tarjoaa toimivia ja käytännöllisiä tilaratkaisuja sekä hengästyttävän kauniita näkymiä läpi talon. 

Oleskelutilojen suuret ikkunat sekä pystyrimoitukset katoksessa tuovat modernia vivahdetta talon klassisiin piirteisiin. Mukavan väljät oleskelutilat on sijoitettu kodin samalle sivulle ja keittiöstä on kulku suoraan viihtyisälle terassille. Ehjän seinän edustalle sijoitettu terassi on helppo kalustaa ilman, että olohuoneen maisemallinen näköala katkeaa. Lisävarusteena saatava pergola tuo lisäilmettä ja tyyliä kodin terassille.

Arkieteinen sisääntulon yhteydessä tarjoaa kätevää riisuuntumis- ja säilytystilaa ulkovaatteille, jolloin kodin ilme on helppo pitää siistinä. Vaatehuone on sijoitettu kätevästi kodinhoitohuoneen yhteyteen. Täältä on kulku myös rauhaisaan päämakuuhuoneeseen.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

City

Moderni kaupunkikoti

City on suosittu ja trendikäs laatukoti, joka ihastuttaa modernilla julkisivullaan. Toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuovat ilmettä kaupunkiasumiseen.

Energiatiivis ja edullinen asua

City-koti on taloudellinen valinta. Saumaton Kastellin seinärakenne varmistaa lämpimän ja turvallisen asumisen.

Ulkoa trendikäs, sisältä toimiva

City-kodissa yhdistyvät tämän päivän suunnittelutrendit ja ajaton toimivuus. Muuttovalmiin City-kodin sisustus on laadukasta tämän päivän trendit huomioivaa kädenjälkeä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi