City 106/121

City 121 -mallin kompaktimpi pikkusisarus tarjoaa muokattavuutta erilaisille kaupunkimaisille tonteille. Leveä etukatos suojaa olohuoneen suuria ikkunoita auringonporotukselta, jolloin koti säilyy mukavan vilpoisana kesähelteilläkin.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S
Huoneistoala
106 m2
Kerrosala
121 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

City 121 -mallin kompaktimpi pikkusisarus tarjoaa muokattavuutta erilaisille kaupunkimaisille tonteille.

City 106 ihastuttaa modernilla julkisivuillaan, jonka vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuo tyylikästä ilmettä esikaupunkialueille ja taajamatonteille.

City 106  on City 121 -mallin kompaktimpi pikkusisarus, joka tarjoaa kolme makuuhuonetta. Kodille ominaisia piirteitä ovat suuret ikkunat ja moderni kuultokäsitelty tehosteverhous katoksessa. Leveä etukatos suojaa avaran ja luonnonvaloisan olohuoneen ikkunoita kuumimmalta päivänporotukselta, jolloin koti säilyy mukavan vilpoisana kesähelteilläkin.

Kodin toimiva pohjaratkaisu taipuu perheiden erilaisiin elämäntilanteisiin ja tontin vaatimuksiin. Talossa on kaksi suoraa peilauslinjaa – päämakuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen muodostama sekä kakkosmakuuhuoneen ja eteisen muodostama seinälinja –,  joita pyöräyttämällä toisinpäin kotia helppo muunnella erilaisille tonteille sopivaksi. Esimerkiksi kodinhoitohuone voi avautua takapihan suuntaan tai avaran olohuone-keittiö-tilan voi suunnata toisin päin.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

City

Moderni kaupunkikoti

City on suosittu ja trendikäs laatukoti, joka ihastuttaa modernilla julkisivullaan. Toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuovat ilmettä kaupunkiasumiseen.

Energiatiivis ja edullinen asua

City-koti on taloudellinen valinta. Saumaton Kastellin seinärakenne varmistaa lämpimän ja turvallisen asumisen.

Ulkoa trendikäs, sisältä toimiva

City-kodissa yhdistyvät tämän päivän suunnittelutrendit ja ajaton toimivuus. Muuttovalmiin City-kodin sisustus on laadukasta tämän päivän trendit huomioivaa kädenjälkeä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi