City 112/127

Valo saa virrata vapaasti oleskelutilojen läpi molemmilta puolilta. Olokeittiö-päädyn voi peilata toisinpäin ja viihtyisä oleskeluterassi voi olla kummalla puolella kotia haluat. Päämakuuhuoneessa on vaatehuone ja kulku kodinhoitotilaan, joka on jaettu arkea helpottaviin osiin.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S
Huoneistoala
112 m2
Kerrosala
127 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Mukavan kompakti ja muokattava kaupunkimainen koti kätkee suojiinsa suomalaisten perheiden ahkerimmin toivomat modernit mukavuudet.

Luonnonvalossa kylpevä City 112 sopii monenlaisille kaupunkimaisille tonteille. Vivahteen moderniutta talon klassisiin piirteisiin tuovat oleskelutilojen suuret ikkunat sekä pystyrimoitukset katoksessa.

Avara koti tarjoaa näkymiä läpi talon jo heti ulko-ovesta sisään astuessa. Mallissa on optiona olokeittiö-päädyn peilaus toisinpäin, jolloin olohuoneen puoli on sisäänkäynnin vieressä. Valo saa virrata vapaasti oleskelutilojen läpi molemmilta puolilta ja oleskeluterassi voi olla kummalla puolella kotia haluat. Lisävarusteena saatava pergola tuo lisäilmettä ja -tyyliä kodin terassille.

Suunnittelimme City 112 -kodin toimivaksi sekä tarjoamaan asiakkaidemme ahkerasti toivomia arjen mukavuuksia: Moderni keittiö on upotettu kauniisti valoisan ja tilavan olohuone-keittiön seinään. Päämakuuhuoneen ilona on vaatehuone sekä helppo kulku kodinhoitotiloihin. Kodinhoitohuone on jaettu elämää helpottaviin osiin: arkieteinen antaa tilaa ulkovaatesäilytykselle ja toinen osa on pyhitetty muille arjen toiminnoille, kuten pyykinpesulle sekä pukeutumistilaksi kylpyhuoneen käyttäjille.

Pesuhuoneen yhteyteen on saatavissa erillinen, näkösuojaisaksi suunniteltu wc tuomaan lisää arjen luksusta asumiseen. Tällöin pesuhuoneeseen mahtuu myös kaksi suihkua. Mallin lähtöhintaisessa versiossa on pienempi pesuhuone yhdellä suihkulla ja paikka wc-istuimelle.

Muuntelumahdollisuuksia

Suunnittelimme City 112 -malliin erilaisia pohjavariaatioita tuomaan lisää mahdollisuuksia erilaisille tonteille ja erilaisiin tilatoiveisiin:

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

City

Moderni kaupunkikoti

City on suosittu ja trendikäs laatukoti, joka ihastuttaa modernilla julkisivullaan. Toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuovat ilmettä kaupunkiasumiseen.

Energiatiivis ja edullinen asua

City-koti on taloudellinen valinta. Saumaton Kastellin seinärakenne varmistaa lämpimän ja turvallisen asumisen.

Ulkoa trendikäs, sisältä toimiva

City-kodissa yhdistyvät tämän päivän suunnittelutrendit ja ajaton toimivuus. Muuttovalmiin City-kodin sisustus on laadukasta tämän päivän trendit huomioivaa kädenjälkeä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi