City 122/141

Tässä mallissa sisäänkäynnin saa myös päätyyn. Arkieteinen auttaa pitämään kodin siistinä rapakeleilläkin. Makuuhuoneista pienin sopii hyvin työhuoneeksi ja päämakuuhuoneeseen mahtuu lastensänky tai työpiste. Kodinhoitotila ja vaatehuone vierekkäin tekevät isonkin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta.

Huonekuvaus
5H, K, KHH, VH, ARKIET, WC, PE, S
Huoneistoala
122 m2
Kerrosala
141 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kaupunkimaista asumista kauneimmillaan. Avara ja moderni koti tarjoaa henkeäsalpaavat läpitalon näkymät ja suomalaisten perheiden ahkerimmin toivomat modernit mukavuudet.

Suunnittelimme neljän makuuhuoneen City 122 -omakotitalon täyttämään suomalaisten perheiden halutuimmat toiveet. Makuuhuoneista pienin sopii erityisen hyvin myös rauhalliseksi työhuoneeksi.

Modernin klassinen avara koti suurine ikkunoineen tarjoaa kauniit näkymät läpi talon jo heti ulko-ovesta sisään astuessa. Kodin ilme on helppo pitää siistinä, sillä kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkoiluvaatteille ja -välineille sekä helpottaa elämää kurakeleillä. Tässä talomallissa sisäänkäynnin saa myös päätyseinälle.

Valoisa ja avoin olokeittiö tarjoaa runsaasti säilytys- ja laskutilaa sekä saumattoman mahdollisuuden isommankin porukan yhteisille ruoanlaittohetkille. Viihtyisällä terassilla on antoisaa nauttia aamupalaa ja ihana viettää iltaa. Terassin ilmettä voi tyylitellä lisävarusteena saatavalla pergolalla.

Päämakuuhuoneen yhteyteen on suunniteltu hulppean kokoinen vaatehuone. Lisäksi makuuhuoneesta löytyy käytännöllinen tila, johon sopii lastensänky, vaatekaappi, lipasto tai työpiste. Kodinhoitotiloista on suora kulku vaatehuoneeseen, mikä tekee isommankin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta. Erillinen tekninen tila säästää lisää käytännöllistä ja toimivaa tilaa kodinhoitohuoneeseen.

Muokattavuutensa ansiosta koti sopii hyvin erilaisille tonteille. Sen voi sijoittaa esimerkiksi siten, että talon etupuolella on sisääntulopiha ja kodin oleskelutilat sekä viihtyisä oleskeluterassi avautuvat talon taakse ilta-auringon suuntaan. Saunasta on puolestaan helppo pujahtaa vilvoittelemaan päätypihan raikkaaseen ilmaan vuoden ympäri.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

City

Moderni kaupunkikoti

City on suosittu ja trendikäs laatukoti, joka ihastuttaa modernilla julkisivullaan. Toimiva pohjaratkaisu taipuu perheen erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihteleva ikkunalinja ja moderni katto tuovat ilmettä kaupunkiasumiseen.

Energiatiivis ja edullinen asua

City-koti on taloudellinen valinta. Saumaton Kastellin seinärakenne varmistaa lämpimän ja turvallisen asumisen.

Ulkoa trendikäs, sisältä toimiva

City-kodissa yhdistyvät tämän päivän suunnittelutrendit ja ajaton toimivuus. Muuttovalmiin City-kodin sisustus on laadukasta tämän päivän trendit huomioivaa kädenjälkeä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi