Kultaranta 100/114

Saaristomaiseman inspiroima valon koti tarjoaa avaran asumisen autuutta ja kolme makuuhuonetta hukkaneliöttömässä pohjassa. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat kotisi oleskelutiloihin asti. Malli sopii hyvin myös kakkosasunnoksi.

Huonekuvaus
4H, K, VH, KHH, WC, PE, S
Huoneistoala
99.5 m2
Kerrosala
114 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kultaranta 100/114 on häikäisevän näyttävä mutta yhtä lailla häikäisevän toimivaksi suunniteltu kolmen makuuhuoneen hukkaneliötön koti. Elämäsi turvasatama, jossa on kaikki olennainen, ja enemmänkin, mitä neliötehokkaalta omakotitalolta voi toivoa.

Kodin sisäänkäynti on sijoitettu talon toiselle pitkälle sivulle ja avara olohuone-keittiö maisemaikkunoineen puolestaan toiselle, jolloin oleskelutilan suuret ikkunat voi suunnata omaksi privaatiksi näköalapaikaksi tontin maisemalliselle puolelle.

Kultaranta-talomalli on suunniteltu siten, että sykähdyttävän suuret ikkunapinnat eivät ole yksityisyydestä pois. Päinvastoin. Kodin kolme makuuhuonetta sekä hartaasti toivottu vaatehuone on sijoitettu talon rauhalliseen ja suojaisaan päätyyn. Heti eteisen kupeesta löytyy arkea helpottava kodinhoitohuone, joka toimii sottaisimpina vuodenaikoina myös kätevänä apueteisenä. Samoin saunaosasto, josta on helppo pujahtaa kodin maisemalliselle terassille vilvoittelemaan. 

Luonnonvalossa kylpevän ilmavan olokeittiön helmenä on käytännöllinen ja kaunis keittiösaareke, joka tekee yhtäältä ruoanlaitosta vaivatonta ja toisaalta mahdollistaa seurustelun perheen tai vierailijoiden kanssa herkkujen viimeistelyn lomassa. Asunnosta saumattomasti jatkuva laaja terassi venyttää pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kultaranta-mallisto

Inspiraatio saaristomaisemasta

Modernit ja rantamaisemaan kauniisti istuvat Kultaranta-talomallit ammentavat elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista sulautuen kauniisti meren ja horisontin linjoihin. Laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen kotiin. Tehokas tilasuunnittelu jatkaa arkkitehtuurin raikasta linjaa: tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helpot paikkansa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi