Kultaranta 123/142

Astu valon kotiin. Isot lasipinnat ja katettu terassi tuovat luonnon oleskelutiloihin. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa paljon säilytystilaa ja ruokakomeron keittiössä. Päämakuuhuoneen kruunaa vaatehuone sekä suora suojaisa reitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin.

Huonekuvaus
4H, K, VH, KHH, 2WC, PUH, PE, S, TEKN
Huoneistoala
123 m2
Kerrosala
142 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Saaristomaisemaan istuvan Kultaranta-talomallin suuret ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi tuovat luontomaiseman kodin oleskelutiloihin asti. Laajat, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Toimivaksi suunniteltu

Modernin Kultaranta 123 -talomallin fiksu pohjaratkaisu tarjoaa kolme makuuhuonetta, paljon säilytystilaa sekä kätevän ruokakomeron keittiössä. Käytännöllinen arkieteinen auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä ja tarjoaa toivottua säilytystilaa ulkovaatteille tässä neljän vuodenajan maassa. 

Kodin päämakuuhuoneen kruunaa tilava vaatehuone sekä suora suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Avarassa ja valoisassa olohuone-keittiössä on väljää tilaa myös ruokailuryhmälle. Käytännöllinen ja kaunis keittiösaareke tekee ruoanlaitosta vaivatonta ja mahdollistaa seurustelun perheen ja ystävien kanssa herkkujen loihtimisen lomassa.

Malli on saatavilla joko jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kultaranta-mallisto

Inspiraatio saaristomaisemasta

Modernit ja rantamaisemaan kauniisti istuvat Kultaranta-talomallit ammentavat elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista sulautuen kauniisti meren ja horisontin linjoihin. Laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen kotiin. Tehokas tilasuunnittelu jatkaa arkkitehtuurin raikasta linjaa: tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helpot paikkansa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi