Kultaranta 141/161

Maisemallinen koti isommankin perheen tarpeisiin. Astu valon tyyssijaan, jossa tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helposti siistinä pysyvät paikkansa. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteisen ja kätevän ruokakomeron keittiössä.

Huonekuvaus
4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN
Huoneistoala
141 m2
Kerrosala
161 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kultaranta 141 on aitiopaikka elämälle ja perheesi hyvinvoinnille. Kodin kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa: talomallin esimerkillisesti suunniteltu pohjaratkaisu tekee arkisimmastakin arjesta yhtä vaivattomuuden juhlaa.

Koti tarjoaa neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa ja toimivia ratkaisuja, kuten näppärän ruokakomeron keittiössä. Käytännöllinen arkieteinen auttaa pitämään kodin yleisilmeen siistinä ja tarjoaa lisää säilytystilaa ulkovaatteille, joita tässä neljän vuodenajan massa piisaakin. Heti apueteisen vierestä löytyy kodinhoitohuone omalla uloskäynnillä, jonka ansiosta tekstiilien tuulettelu ja kuivaus leppoisassa kesäilmassa käy helposti.

Kahden wc:n ja päämakuuhuoneesta löytyvän vaatehuoneen ansiosta perheen arkiruljanssit sujuvat kuin ajatus. Neljäs makuuhuone muuntuu helposti myös työ-, harraste- tai vierashuoneeksi.

Tunnelmallista asumista ja ajanviettoa

Kodin avoimet oleskelutilat kutsuvat perheen ja ystävät viettämään laatuaikaa ja nauttimaan yhdessäolosta maisemien tai takkatulen äärelle. Avarassa olokeittiössä riittää hyvin tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Moderni keittiösaareke tarjoaa kätevää laskutilaa kokkauksille ja tekee myös seurustelusta vaivatonta ruoanlaiton lomassa. 

Asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat laajat terassit ja oleskelutilojen suuret ikkunapinnat häivyttävät maiseman ja sisätilojen välistä rajaa. Saunan löylyistä on helppo pujahtaa pukeutumishuoneen kautta terassille viilentymään. Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua terassille ja suurten ikkunoiden äärelle. Iltojen pimetessä hiipuva sininen valo pääsee edelleen sisätiloihin asti.

Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kultaranta-mallisto

Inspiraatio saaristomaisemasta

Modernit ja rantamaisemaan kauniisti istuvat Kultaranta-talomallit ammentavat elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista sulautuen kauniisti meren ja horisontin linjoihin. Laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen kotiin. Tehokas tilasuunnittelu jatkaa arkkitehtuurin raikasta linjaa: tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helpot paikkansa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi