Kultaranta 154/184

Tyylipuhdas arkkitehtuuri kohtaa loistavan tilasuunnittelun hulppeassa neljän makuuhuoneen kaksikerroskodissa. Valoisa ja maisemallinen Kultaranta tarjoaa rentoa tilaa elämälle ja erilaisiin tarpeisiin. Yläkerran sykähdyttävä ja suojaisa parvekealue on kuin kotisi toinen piha.

Huonekuvaus
5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN
Huoneistoala
154 m2
Kerrosala
184 m2
Kerroksia
2

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kultaranta-kodissa on helppo nauttia elämästä. Skandinaavisen tyylikäs ja toimiva talomalli loistaa paitsi ulkonäöllään myös tilaratkaisuillaan. Yksi kodin kruunuista on toisen kerroksen valtava parvekealue, joka tuo asukkaille viihtyisää yksityisyyttä ympäristön eloisuuteen katsomatta.

Makuuhuoneista kolme on sijoitettu yläkerran rauhaan yhden jäädessä alakertaan. Kultaranta 154/184 tarjoaakin kotoilun iloa ja ensiluokkaista elämänlaatua sekä monikäyttöistä tilaa kaipaaville että isommillekin pesueille: talouden koosta ja elämäntilanteesta riippuen makuuhuoneista yksi tai useampi on helppo pyhittää niin työtilaksi, vierashuoneeksi kuin harrastus-, leikki- tai kuntoilutilaksikin.

Sauna ja kahden suihkun pesutilat löytyvät yläkerrasta, jossa löylyistä on helppo siirtyä vilvoittelemaan suoraan Kultarannan hulppealle, kahden seinän mittaiselle ja katetulle parvekealueelle. Pesuhuoneen yhteydessä on kookas kodinhoitohuone, joka toimii samalla kätevästi pukeutumistilana. Kodinhoitohuoneeseen pääsee myös aulatilan kautta.

Sekä ylä- että alakerrasta löytyy oma vaatehuone. Myös kodin kaksi wc:tä löytyvät molemmista kerroksista.

Alakerran luonnonvalossa kylpevä, avara olohuone-keittiö kutsuu viihtymään yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Yksi olo-keittiön eleganteista piirteistä on alhaalta ylös asti kohoava avoin tila, jonka alle sopii kookaskin ruokailuryhmä. Avoin keittiöratkaisu mahdollistaa seurustelun kokkailun lomassa ja moderni keittiösaareke tarjoaa käytännöllistä laskutilaa aterioitsijoille. Keittiön kruunaa kätevä pantry eli ruokakomero, jonka ansiosta keittiö pysyy myös aina siistin näköisenä.

Kodin suuret maisemaikkunat häivyttävät luonnon ja sisätilojen välistä rajaa ja houkuttelevat illan viimeisenkin valon ja sinisen hetken oleskelutiloihin ihailtavaksi. Illan tummuttua on mukava käpertyä takkatulen äärelle viihtymään.

Talomallin saa jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Suunnittelu: Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kultaranta-mallisto

Inspiraatio saaristomaisemasta

Modernit ja rantamaisemaan kauniisti istuvat Kultaranta-talomallit ammentavat elementtejä rantaluonnon vertikaaleista muodoista sulautuen kauniisti meren ja horisontin linjoihin. Laajat terassit ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Laajat katokset tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen kotiin. Tehokas tilasuunnittelu jatkaa arkkitehtuurin raikasta linjaa: tavaroille ja toiminnoille löytyy selkeät ja helpot paikkansa.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi