Kuori 114/130 A

Avara kolmen makuuhuoneen ja kahden vaatehuoneen Kuori-koti tarjoaa runsaasti valoisaa tilaa seurusteluun sekä omaa rauhaa nukkujille. Tilava ja tunnelmallinen terassi kruunaa perheesi sykähdyttävän turvasataman.

Huonekuvaus
4H, K, KHH, 2VH, WC, PE, S
Huoneistoala
114 m2
Kerrosala
130 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Kaunista kulmaa kattoon

Kompakti mutta avara Kuori-koti tarjoaa runsaasti valoisaa tilaa seurusteluun ja omaa rauhaa nukkujille. Muokkaa kotia makusi ja tarpeidesi mukaan: voit vaikkapa lisätä kolmen huoneen nukkumisosastolle ylimääräisen vaatehuoneen tai pienemmän nelosmakuuhuoneen.

Tässä Kuori-mallissa on kulmakerroin kohdallaan; tutun malliston uusimman perheenjäsenen tunnistaa tyylikkäästä graafisesta kattorakenteesta. Ulkoseinät muodostavat terassin ympärille suojaisan turvallisen kuoren.

Väljän ja viihtyisän olokeittiön laajapintaisista ikkunoista avautuu näkymä kohti kaunista terassia, jonne isokin porukka – vaikkapa koko perhe isovanhempineen – mahtuu mainiosti viettämään yhteistä aikaa. 

Jos olohuonemaisessa keittiötilassa on hulinaa ja puheensorinaa, vastapainoksi Kuori-mallin makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan talon vastakkaisessa päädyssä. Muunneltavuutta riittää: kolmen huoneen nukkumisosastolle voit halutessasi lisätä esimerkiksi ylimääräisen vaatehuoneen tai vaikkapa hieman pienemmän nelosmakuuhuoneen. 

Saunomisen ystäviä puhuttelee saunan iso koko ja vastakkain istuttavat lauteet. Kompakti Kuori-koti tarjoaa asukkailleen sekä yksityisyyttä että yhteisöllisyyttä – jokaiselle löytyy oma soppi, ja jokaiselle kokoonpanolle riittävän iso viihtymistila. 

Talon ulkokuori on vaaleaa, lämminhenkistä puuta, jota vasten kantikas katto tuo pientä särmää. Ulkovalojen asettelulla voit luoda kauniita valon ja varjon yhdistelmiä, jotka kruunaavat talon ulkoasun auringon mennessä mailleen.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Kuori

Avara Kuori tuo luksusta asumiseen

Malliston designkodit ovat samalla skandinaavisen kauniita
ja käytännöllisiä, moderneja ja ajattomia – aivan kuten suomalaiset toivovat. Ne sopivat ekologisiin elämänarvoihin ja erityisen hyvin myös kapeille kaupunkitonteille. Kuori kehystää asumista luoden kerroksittaista yksityisyyttä tonteille, joilla olisi muuten niukasti näkösuojaa. Kapean runkosyvyyden lisäksi suljetumpi pitkä sivu on helppo sijoittaa tontin rajalle, naapuria kohti. Korkealle kaartuva katto kääriytyy kuin peitto asukkaidensa turvaksi. Kuoren suojista löytyy usein intiimi sisäpiha. Toimiva tilasuunnittelu kohottaa arjen uudelle tasolle ja suuret ikkunat antavat valon tulvia sisään kaikkialle, jopa saunaosastolle ja vaatehuoneeseen. Korkea katettu terassi on paitsi näyttävä myös energiatehokkuuden kannalta nerokas yksityiskohta.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi