Ready 121/141

Toteutimme suositusta Ready 119 -mallista suuremman, tiloiltaan muokatun toivemallin, joka sopii hyvin tontin takarajalle: Iso olokeittiö, terassi, sisääntulo sekä oleskelu- ja saunatilojen uloskäynnit avautuvat samaan aurinkoiseen suuntaan. Sisääntulopäädyn voi myös peilata toisin päin.

Huonekuvaus
5H, K, KHH, 2VH, 2WC, PE, S
Huoneistoala
121 m2
Kerrosala
141 m2
Kerroksia
1

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä toimitussisällöstä kauppiaaltamme.

Pyydä tarjous

POHJARATKAISU

Ready 121 pohjakuva

Toiveiden täyttymys – kirjaimellisesti

Otimme asiakastoiveista vaarin ja toimme suositun Ready 119 -mallin rinnalle suuremman ja tilaratkaisuiltaan muokatun kumppanin. Uusi kotitehokas toivemalli avaa sisääntulon, oleskelutilat ja saunatilojen uloskäynnit samaan suuntaan. Sisääntulopäädyn voi myös peilata talon toiselle sivulle tontin mukaan.

Uusi tulokas kurkottaa molemmista päädyistään pidemmälle ja entistä leveämpi etukatos tuo lasitettavalle terassille lisäulottuvuutta. Näyttävä katos jatkuu olohuoneen ikkunoiden päälle ja tarjoaa suojaa kesäauringon kuumimmalta paahteelta. Ulkovaipan värit ovat tutut ja hyviksi havaitut vaalea ja tumma puu, jotka antavat kodille rauhallista, maanläheistä ja lämmintä luonnetta.

Iso olokeittiö ja terassi avautuvat aurinkoiseen suuntaan, joten paras paikka Ready-kodille on tontin takalaita. Uusi kotiehdokas on malliston ainoa, jossa sisääntulo, oleskelutilat ja saunatilojen uloskäynnit avautuvat samaan suuntaan. Sisääntulopäädyn voit halutessasi myös peilata talon toiselle sivulle, joten tonttivaihtoehdot eivät rajoitu yhteen. 

Sisälle kurkistaessa huomaat, että tarjolla on tiloja sekä yhdessä oloon että omaan rauhaan vetäytymiseen. Ison olokeittiön vastapainoksi Ready 121 -mallissa on neljä makuuhuonetta, joista pienintä voit halutessasi käyttää myös työhuoneena. Mallin pienempi vaatehuone on entistä kätevämpi, koska kaikki talon tarvitsema tekniikka on siirretty omaan erilliseen tilaansa. Päämakuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone on laaja ja sieltä on helppo pujahtaa myös suoraan kodinhoitotiloihin. 

Olemme laajentaneet myös Ready-tulokkaan saunakokoa, joten sinne mahtuvat helposti monien perheiden toivomat vastakkaislauteet. Me Kastellilla kuuntelemme.

Näin voit muokata mallia

Talomallista kodiksi

Muokkaa mallia makusi mukaan

Katso video

Sisustus ja suunnittelu

Tee kodistasi rohkeasti omanalaisesi!

Lue sisustuksesta

Ready

Kuuntelimme suomalaisia omakotitaloasujia ja loimme järkevän juhlamalliston.

Tällä hetkellä asumisen trendinä on järkevyys, johon Ready-mallisto vastaa tehokkaasti suunnitelluilla neliöillä ja ajankohtaisella tyylillään. Suomalaisten ykköstoive omakotitalon rakennusmateriaalina on ekologinen ja uusiutuva puu, jota hyödynnämme vahvasti myös tässä mallistossamme.

Järkevästi huoneita

Tällä hetkellä kysytyin omakotitalon kokoluokka on sadan neliön molemmin puolin. 3-4 makuuhuoneen Ready-mallistossa tilaa käytetään järkevästi, mutta viihtyisästi. Yksinkertainen on ajattoman kaunista.

Luonnonvaloa ikkunoista

Yksi suosituimpia muutostoiveita omakotitalorakentamisessa on ikkunoiden suurentaminen. Ready-malleissa isot, liki lattiasta alkavat ikkunat ovat valmiina sekä olohuoneessa, keittiössä että makuuhuoneissa.

Selkeä harjakatto tai moderni pulpetti

Suosiotaan kasvattaneet perinteinen reiluräystäinen suora harjakatto ja yksilappeinen pulpettikatto näkyvät Ready-malliston kattovalinnoissa. Katemateriaalina toimii huoleton teräspelti.

Koti, jossa on helppo elää

”Lähtökohtana edullisessa Ready-mallistossa on tämän päivän asuminen. Päivitimme kotia modernilla hengellä; isoilla ikkunoilla ja pystylautaulkoverhouksella, sekä toimivilla ratkaisuilla; huonejärjestyksellä ja keskeisillä oleskelutiloilla.”

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi